Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abba szeretném hagynia bogyót, de így lehet? Ha nem veszem be a gyógyszert 7 nap után lehetek terhes? (Többi lent)
Párommal megbeszéltük, hogy abba hagyom a bogyó szedését, mert többet árt, mint használ.
Már bevettem az utolsó szemet, és most vagyok abban a 7 napba, viszont együtt voltam a párommal. Hétfőn együtt voltunk, bennem ment el és este megjött.
Ha nem védekeztek sehogy sem, akkor bármelyik alkalommal teherbe eshetsz.
Felelőtlenség a köbön.
Lehetsz terhes,hiszen nem fogod folytatni a gyógyszert.
Ha nem szedsz tablettát és nem védekeztek más módon sem,akkor értelemszerűen lehetsz terhes.
Viszont azt nem tudjuk,hogy pontosan mikor fog visszaállni a peteérésed,szóval lutri.
Már miért lenne felelőtlenség? Te tudod mi az a fogamzásgátló?
Van még egy levél, de nem akartam beszedni, nyilván így már muszáj lesz, csak gondoltam megkérdezem, hogy ha amúgy megjött így lehetek e.
"Már miért lenne felelőtlenség? Te tudod mi az a fogamzásgátló?"
Arra értette,hogy nem szeded folyamatosan a gyógyszert,de hagyod,hogy beléd élvezzen a barátod,miközben nem terveztek gyereket.
Nálad valami nagyon nincs rendben,kérdező..
Lehetsz terhes,hiszen nem szeded folyamatosan a gyógyszert,ezen mit nem értesz?
Ha folyamatosan szednéd továbbra is,akkor is jelentkezne a megvonásos,szünetben pedig nem tilos a szex ,de attól még ugyanúgy teherbe eshetnél,ha nem folytatnád a gyógyszert.
Ez nem menstruáció,hanem megvonásos vérzés.
Ha valaki kihagyja véletlenül a szünet utáni első szemet,tehát nem is pótolja 12 órán belül,akkor is az a legelső kérdés,hogy voltak-e együtt a szünet alatt,mert ha igen,akkor lehetséges a terhesség.
Nem ártana kicsit olvasgatnod a témában,mert annyira nem vagy képben,mint azt te gondolod.
Elméletileg abban a hét napban is védett vagy, ez a típusú gyogyi hosszú hatású. Ebben a hét napban kell megjönnie ugyebár. Ha folyamatosan szeded hónapok óta, akkor védett vagy végig. Hiszen a hét napban vérzel, ergo akkor már lecsengett a peteérés (vagy nem is volt, gyogyifüggő).
Te úgy tervezed, hogy a 7 nap letelte után nem folytatod a következő levelet. Attól kezdve nem vagy védett.
Igen, tudom, hogy a 7 napban is lehet terhes, de lehet bármikor, csak kicsi az esélye. Ha valaki kötekedne.
A fogamzásgátló CSAK AKKOR VÉD A SZÜNETBEN, HA ELKEZDED SZEDNI IDŐBEN A KÖVETKEZŐ LEVELET.
Szóval ha nem akarsz gyereket, akkor szedd be a következő levelet is és majd mikor beszedted az utolsót, onnantól kezdve védekezni kell máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!