Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A fogamzasgatlot 1 honapra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogamzasgatlot 1 honapra abba szeretnem hagyni (lenyegtelen, hogy mert), ha 4 honap utan abba hagyom a menstuaciom normalisan megjon? Ti ha mar hagytatok abba rendesen megjott? Lehet baj belole ha abba hagyom

Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 23:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nálunk nem kötelező. Van egy sima orvosi vizsgálat, ellenőrzik a vérnyomást, látást, hallást, érzékeket, valamint azonnal látszik, ha valaki tudata nem tiszta, vagy szemmel látható baja van.
2010. jún. 16. 00:30
 22/26 anonim ***** válasza:
hat, fura.. nekem már nagyon sokszor vettek vért. meg nálunk kell is, elég sok mindenhez.
2010. jún. 16. 00:32
 23/26 anonim ***** válasza:

Szia!

1 hónapra semelyik orvos sem ajánlja, hogy abbahagyd!Min. 3 hónap! De utána is nézhetsz neten.Itt is vannak róla kérdések és válaszok, hogy sok mkinek még 1 év után sem állt be a menstruációja, egyszer megjtöt aztán hónapokig nem, erre lehet számítani sok esetben.

De ismétlem, 1 hónapra felesleges abbahagyni, és hülyeség is.

2010. jún. 16. 11:31
 24/26 anonim ***** válasza:
nem, nem.. min. fél év, nekem ezt mondta az orvosom..
2010. jún. 16. 12:17
 25/26 anonim ***** válasza:
Ha utána nézel ott is azt írja h min 3hónapTÓL :) fél évig
2010. jún. 16. 12:25
 26/26 A kérdező kommentje:

Hogy mi vaaaan? Soha nem voltam vervetelen?Aki ezt irta gondolkozott egyaltalan?Fogamzasgatlot szedek az orvos csak elkuldott labor vizsgalatra. Es lattam az eredmenyt,mert a kezembe adtak, de abbol nem tudtam rajonni h van valami bajom vagy sem vagy epp mi van oda irva. Maskulonben voltam elegszer korhazba es vettek vert tolem eleget. Csak epp h az eredmenyt nem nyomtak a kezembe hanem elmondtak. Eddig nem voltam vervetelen mikorzbe fog.gatlot szedek, es a hormon tartalma miatt enm tudtam h kimutassa-e. ennyi

Meg h nem vettek vert tolem...

2010. jún. 16. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!