Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzasgatlot 1 honapra abba szeretnem hagyni (lenyegtelen, hogy mert), ha 4 honap utan abba hagyom a menstuaciom normalisan megjon? Ti ha mar hagytatok abba rendesen megjott? Lehet baj belole ha abba hagyom
Szia!
1 hónapra semelyik orvos sem ajánlja, hogy abbahagyd!Min. 3 hónap! De utána is nézhetsz neten.Itt is vannak róla kérdések és válaszok, hogy sok mkinek még 1 év után sem állt be a menstruációja, egyszer megjtöt aztán hónapokig nem, erre lehet számítani sok esetben.
De ismétlem, 1 hónapra felesleges abbahagyni, és hülyeség is.
Hogy mi vaaaan? Soha nem voltam vervetelen?Aki ezt irta gondolkozott egyaltalan?Fogamzasgatlot szedek az orvos csak elkuldott labor vizsgalatra. Es lattam az eredmenyt,mert a kezembe adtak, de abbol nem tudtam rajonni h van valami bajom vagy sem vagy epp mi van oda irva. Maskulonben voltam elegszer korhazba es vettek vert tolem eleget. Csak epp h az eredmenyt nem nyomtak a kezembe hanem elmondtak. Eddig nem voltam vervetelen mikorzbe fog.gatlot szedek, es a hormon tartalma miatt enm tudtam h kimutassa-e. ennyi
Meg h nem vettek vert tolem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!