Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány napot kell várni, hogy biztosan hasson a fogamzásgátló?
Most vettem be a harmadik szemet, és olvastam ,hogy egy hét, egy hónap meg ilyesmi. Most akkor melyik? :\
Tudna valaki segíteni?
17 / L

Ennyi ésszel miért próbálsz szexelni?
Nehéz lenne megkérdezni a nőgyógyászt?

Ha a mensid első napján kezdted el szedni akkor elvileg 1 hét után véd. Ha mondjuk a 4-5. nap körül, (mert ezt is szokták ajánlani, akkor 1 hónap után, legalábbis betegtájékoztatón általában ez áll.
De a biztonság kedvéért kivárnám az 1 hónapot, ahogy akkor is tettem amikor elkezdtem szedni.

Én pl végigpecsételtem az első hónapot, emiatt nem volt sok kedvünk hozzá, de én két hetet tutira vártam volna így is! (1hetet írt az én bogyóm, ha első napon szedtem be, ha nem..akkor egész hónap kiegészítő)
Jobb félni, mint megijedni

Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Igen a mensim első napjától kezdtem el szedni.
Jangee a neve a gyógyszernek.
És a nőgyógyászomnál amikor voltam , akkor azt mondta el ,hogy hogyan kell szedni nem azt,hogy mennyi idő után véd.
Megvárom az 1 hónapot nem fogok bele halni :D
És nem Simsonom van, bár láttam olyat is amit szépen felerősítettek na mindegy . :D Yamaha (250ccm)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!