Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rezia fogamzásgátlóból a két csütörtöki tablettát véletlen felcseréltem, ez baj lehet?
"Mivel a tabletták összetétele eltérő, fontos, hogy a csomag \"Start\" felirattal ellátott első tablettájával kezdje a szedést, majd naponta vegyen be egy tablettát. A helyes sorrend betartása érdekében kövesse a csomagolásra nyomtatott nyilak irányát és a számozást!"
Én ebből arra következtetek, hogy a fehér, hatóanyag tartalmú tabletták is különböző mennyiségű hormont tartalmaznak. Szóval inkább használjatok gumit a mostani levél végéig, jövő csütörtökön pedig az eheti csütörtökit vedd be.
Egyfázisú tablettáról van szó, ugyanaz van mindegyikben, nem lesz semmi probléma. Én egyszer rossz irányból kezdtem el az egyik sort - régebben még egész máshogy nézett ki egy levél és nem volt ennyire egyértelmű nyilazgatás rajta -, konzultáltam az orvosommal és nem is történt probléma. Elég szorongós vagyok, így sokszor van hasmenésem, amikor pótolnom kell, ha esetleg nem tudott felszívódni a tabletta. Olyankor egy másik levélből pótlom (amit direkt erre a célra tettem félre), és nem mindig tudom pontosan ugyanazt a tablettát bevenni.
De persze ahogy írja az első, abból baj nem lehet, ha elővigyázatosabbak vagytok a szokásosnál és kiegészítő védekezést alkalmaztok a következő hetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!