Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy ennyire megvisel a fogamzásgátló?
"és kérj vérvételt"
És mire? Őszintén érdekel, hogy milyen laborvizsgálatnak lenne jelen esetben bármiféle relevanciája.
Kérdező:
Olyat még én sem hallottam soha, hogy valaki a fogamzásgátló szedése miatt lenne allergiás tök random dolgokra. Viszont allergia bármikor kialakulhat, régen én sem voltam az, de már jó pár éve minden tavasszal ömlik a taknyom valamelyik gaz miatt.
Viszont migrént okozhat a fogamzásgátló. Ha aurás migréned van, már ezer éve abba kellett volna hagynod, ha csak "sima" migréned, akkor is javasolt lenne más védekezési módot keresni.
És szerinted milyen vizsgálattal leget megnézni ezt?
Elárulom: semmilyennel. Ez ilyen gyakoris agymenés, de értsétek már meg végre, hogy nem létezik olyan vizsgálat, ami megmondja előre, hogy kinek melyik típusú gyógyszer válik be. Csak azt lehet kideríteni a vizsgálatokkal, hogy javasolt-e egyáltalán bármilyen kombinált tablettát szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!