Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Valószínű hogy nekem is lesz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valószínű hogy nekem is lesz méhen kívüli terhességem? Ha.

Figyelt kérdés
Most lehet hogy csak azért jutnak eszembe ilyenek mert sokszor hallom a méhen kívüli terhességről, de megerősítésre várok hogy nem vagyok az. Na szóval Sensonette fogamzásgátlót szedek, előfordul hogy szúr a hasam alul, bár az lehet felfázástól is ha jól tudom (hát igen most ebben a nagy melegben előfordult h a kövön mászkáltam mezítláb). A tabletta nélküli napok alatt rendesen szoktam vérezni, de előfordult előtte barnás folyás, vagy volt amikor vérzés közben volt benne ilyen nagyobb nyálkásabb vérdarab, nem tudom olyan jól elmagyarázni, olyan mintha alvattabb vér lett volna. Nem dohányzom. (úgy hallottam az is hozzájárulhat)Anyukámnál már előfordult méhen kívüli terhesség, akkor nagyobb az esélye hogy nekem is lesz? Vagy ennek nincs köze ahhoz hogy nekem lesz e?
2010. jún. 14. 22:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Esetleg nőgyógyász.
2010. jún. 14. 22:29
 2/14 anonim ***** válasza:
Valaki írtsa ki ezt a hülye pokemonos gyökeret!!!
2010. jún. 14. 22:29
 3/14 A kérdező kommentje:
Az 1. válaszolónak : Aha nagyon értelmes vagy...Menj vissza az oviba ott talán értékelik ezt..
2010. jún. 14. 22:32
 4/14 A kérdező kommentje:
Hajrá én támogatom az ötleted,de hagyom ilyen agyhalottakkal nem érdemes foglalkozni.
2010. jún. 14. 22:33
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy ez öröklődik. Az esélye meg nagyon kicsi. Nyugi.
2010. jún. 14. 22:38
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszi.Szeretem az ilyen megnyugtató kommenteket. Megyek majd egyébként dokihoz is csak múltkor azt mondta akkor menjek ha lesz barnás folyásom...:S ...ami persze nem baj, csak ha mégis valami bajom lenne akkor jobb lenne előbb megtudni...
2010. jún. 14. 22:41
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Készülj a harcra!

és vele a kudarcra!

megmentjük a világot a pusztulástól

zászlónk alatt egyesül majd minden ember

birodalmunk határa a kék ég

jessie, james!

a rakéta csapat fénysebességgel csap le az áldozatra!

add meg magad most rögtön, vagy készülj a biztos halálra

miáááúúú ugy bizony, szavamra!!

:D

2010. jún. 14. 22:42
 8/14 anonim ***** válasza:
nekem a védőnő azt mondta, hogy a többsörös felfázás sebesen gyógyul a petevezetékedben és hegesen gyógyul ami közt kijut a spermium és így lesz méhen kívüli terhesség. fogamzásgátlótól nem hiszem, és ez nem öröklődik.. bocsi, lehet hogy valami értelmetlen baromságot írtam le, erre emlékszem.
2010. jún. 14. 23:03
 9/14 anonim ***** válasza:
A méhenkívüli terhesség attól alakul ki, hogyha korábbi gyulladás érte a petevezetéket, akkor előfordul, hogy hegesen gyógyul és beszűkül. emiatt a megtermékenyített pete elakad a vezetékben, miközben a méh felé vándorol és ott kezd el beágyazódni, majd fejlődni. ahogy növekszik, kitágítja a petevezetéket és ez nagyon heves fájdalommal és vérzésekkel jár. szóval ez nem öröklődik és a fogamzásgátló sem okozhatja.
2010. jún. 14. 23:30
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Tudom hogy fogamzásgátlótól nem lehet, csak odaírtam hogy azt is szedek, jelzés értékkel, hogy talán az csökkenti az esélyét annak, hogy ez bekövetkezzen. Édesanyámat meg azért írtam oda, hogy megtudjam hogy hajlamosabb vagyok e én is rá, de ezek szerint nem.

2010. jún. 15. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!