Valószínű a terhességem?
Figyelt kérdés
Okt. 18-án volt a mensim első napja. Nov. 05-én elképzelhető, hogy teherbe estem? Annyit érzek, hogy hirtelen rám jön a pisilhetnék, mintha hirtelen megtelne a hólyagom. Véleményetek szerint ez lehet terhesség jele? Lehetek terhes?2009. nov. 19. 17:31
1/12 anonim válasza:
Szia! Nekem okt.16-àn volt meg utoljàra ès nov.7-èn volt egy 1 napos vèrzèsem. Èn most megyek orvoshoz mert màr minden napos a hasfàjàsom szèdelgek ès nagyon fel van puffadva a hasam. Ètvàgyam az nincs is. A multhèten szombaton teszteltem de negativ lett, szoval doki. Többet nem is tesztelek megyek dokihoz. Azt javaslom menj el te is mert az a biztos. Lehet hormonproblèma is. Kivànok Neked minden jot!!
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igaz még nem tervezzük /terveztük a babát, de mindenképpen örülnénk neki. Étvágyam nekem sincs. Ha egy hét múlva sem jön meg, mindenképen teszt és doki. Köszönöm a választ.
2009. nov. 19. 17:51
3/12 anonim válasza:
Nekem okt. 20-án volt a mensim első napja, nov. 5-én volt ovum, és mára már egyértelmű pozitiv a tesztem.És nekem is egyre gyakrabban kell pisilnem,igen, lehet terhesség jele, és ha az vagy akkor kb 1 hét mulva jön a többi tünet.Kiváncsian várom én is.:)
4/12 anonim válasza:
Ne haragudj hogy a sajàt törtènetemet irtam le Neked,de szerintem simàn lehetsz terhes. Kivànom Neked hogy legyen az amit szeretnèl!!
5/12 anonim válasza:
Èn voltam az elsö vàlaszolo, ez lemaradt. Szoval minden jot Neked!!
6/12 A kérdező kommentje:
köszönök mindent. És még egy kérdés. Érzel valamit az alhasad tájékán? Mit kell érezni?
2009. nov. 19. 18:43
7/12 anonim válasza:
Az elsö válaszolo vagyok, ha engem kèrdeztèl nekem olyan feszitö èrzèsem van. Olyan mintha megakarna jönni a mensi. Minden nap ezt èrzem.
Ha nem lenne ez a negativ tesztem simàn boldog lennèk de igy màr fèlek. Ezèrt megyek dokihoz.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi, ma veszek tesztet. Holnap lesz a párom szülinapja, ha pozitív lesz, plussz megkapja ajándéknak, ez nem lesz mindennapi,.
2009. nov. 20. 07:02
9/12 A kérdező kommentje:
Negatív lett a tesztem.
2009. nov. 20. 08:57
10/12 A kérdező kommentje:
Mindenképpen írd meg, hogy mit mondott a doki, köszi.
2009. nov. 20. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!