Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Melyik módszert válasszam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik módszert válasszam?

Figyelt kérdés

Átnéztem egy csomó idevágó kérdést és választ, és azt látom, hogy nincs olyan módszer, amivel biztosra mehetnék. A Wikipédia szerint a tabletta mellett is, a kondom mellett is lehet terhesség. Még akkor se lehetek biztos, ha csak petting volt, és a kis esély se nyugtat meg, mert sokszor látom azt a választ: ha épp te vagy az az 1 a százezerből, akkor jó lesz?

Mi a biztonságos védekezés?

(Az rossz válasz, hogy ha nincs szex, mert ott van Szűz Mária esete...) na jó, ez csak vicc.

2018. ápr. 11. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez ilyen. Teljes.biztonsag nincs ha betszi a srac.

Legyen csak szopas-nyalas, lenyeles, akkor nyugodt leszel.

2018. ápr. 11. 15:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Pedig az az egyetlen biztos módszer, ha nincs szex

De pl fogamásgátló+óvszer+megszakítás valószínű működik

2018. ápr. 11. 15:52
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Ha rendesen használod a gumit vagy a fogamzásgátló tablettát, önmagának is tökéletesen véd mindkettő. Én 2 évig gumival, 2 évig fogamzásgátló tablettával védekeztem. Soha egyetlen alkalommal sem volt gond, mert minden utasítást betartottam.
2018. ápr. 11. 18:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Asszonypajti, akkor nem igaz a Pearl-index? A tablettára eléggé alacsony számot ad meg, de azért ezerből 3 nő még úgy is teherbe esik, a gumira pedig azt mondja, hogy százból 2 terhes lesz. Az jó, ha te nem voltál közöttük, de mit mondasz, ha éppen én leszek az egyik a kettőből?
2018. ápr. 12. 01:42
 5/9 anonim ***** válasza:
A Pearl-index alapján a fogamzásgátló tabi és a gumi a 2 legbiztonságosabb módszer. Nem tudom elképzelni, hogy valaki úgy esik teherbe, hogy mindent betartva használja őket. Ott valami sumákság van.
2018. ápr. 12. 08:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Asszonypajti, te valami másik indexet nézhetsz, mert a hormontartalmú spirál, implantátum, Dopo Provera bőven megelőzik mindkettőt, nem beszélve a sterilizációról. Én a wiki-n a születésszabályozás/módszerek oldalt néztem magyarul és angolul.
2018. ápr. 13. 03:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Helyesen: Depo Provera
2018. ápr. 13. 03:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem nézegetek indexeket, de köztudott, hogy a gumi és a fogamzásgátló tabletta teljesen megbízható. Ennyire ne pörögj már rá a témára...
2018. ápr. 13. 09:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Biztonságos a kondom és a tabletta. Tényleg ne parázz rá ennyire. :) Helyesen kell őket használni és nem lesz baj.
2018. ápr. 14. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!