Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Melyik horgász módszert...

Zátrok Huba kérdése:

Melyik horgász módszert válasszam? Többi lent

Figyelt kérdés
Szerintetek pergessek vagy feederezek a Kis Dunán horgásznék én nagyon szerettem a nagyhalakat 10+ Ponty az álmom de pergetni már tudok viszont a feederezés él az ilyen előkét nem tudok kötni de meg a feederezés alapjait nagyából tudom szerintetek melyik módszert válasszam nagyon vonz a feederezés de zavar hogy elég sok mindent nem tudok pergetés is szeretem de azzal nem tudok elég nagy halakat fogni meg az is vonz hogy ott csak ülni kell és várni a kapást és tudom hogy nekem kell eldönteni de nem bírom maximum 50 érzem van rá.

2018. márc. 13. 19:54
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi a rossz fogalmazásért az autó korrektor volt
2018. márc. 13. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Kapcsold ki azt az okoskodós hülyeséget majd írd le újra, érthetően, magyarul.
2018. márc. 14. 11:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem mindkét módszernek megvan a helye, és az ideje.

Májusig a ragadozó halak többségére tilalom van, olyankor nem etikus zaklatni őket, jó alkalom tehát a feederezéshez.

A +10 kilós halakról lehet álmodozni, hogy pergetve, vagy feederrel fogod meg, de akkor olyan vizen kell horgászni, ahol sok akkara hal él, ami többnyire valami telepített tó lesz.

A két horgász módszer párhuzamosan is művelhető addig, amig el nem döntöd, hogy mit akarsz

2018. márc. 14. 15:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Harcsázás közben valószínűleg egy öreg holtágban megtalálod pergetve is minden 3. halnál a 10 plusszot.

Feedernél el kell dönteni ,method vagy hagyományos?

Bár a hagyományos sem fenekezés ,hogy 35-ös zsinór ,2-es kampó meg ilyesmik.

2018. márc. 14. 17:52
 5/5 anonim válasza:
Én egy éve methodozok egyesületi tavon, nekem nagyon tetszik ez a feeder módszer, 1-2 hónap alatt megtanultam sokmindent róla, megéri kipróbálni ezt a fajta horgászatot is. És előkötött előkét is tudsz venni: [link] <--ez nekem bevált
2018. márc. 14. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!