Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, amíg várok a vizsgálatra?
Sziasztok.
Fogamzásgátlót kezdtem el szedni , 21 napja (tehát pont most vagyok a 7 napos szünetben) A nőgyógyászom , felelőtlenül , nem végzett rajtam vizsgálatokat , sőt a vérvételem eredményét sem nézte meg és én teljes nyugalommal még így is , elkezdtem szedni a felírt fogamzásgátlót. Semmilyen mellékhatását nem érzem , azonban a lábam kicsit többet zsibbad , mint amennyit szokott. A lábamban , véleményem szerint , amúgy sem igazán jó a vérkeringés , de mostanság kicsit még rosszabb, ami miatt beparáztam.
Szeretnék egy Leiden vizsgálatot kérni ,és max az eredmények függvényében merem folytatni a bogyót , mert nyilván nem szeretnék trombózist.
Azonban , pont húsvéti szünet van ,így a nőgyógyászom nem rendel. A szünet végén, pedig el kéne kezdenem szedni, a következő levelet. Nem tudom mit csináljak , mert mire tudok beszélni a nőgyógyászommal ,addigra már kéne ,hogy szedjem a fogamzásgátlót , illetve a leiden vizsgálat eredménye sem egyik napról a másikra derül ki, és nem tudom , hogy az az alatti idő alatt is érdemes e szednem vagy sem. (Bár erre talán már a nőgyógyászom is tud majd valami választ adni)
Lényeg az , hogy szerintetek , inkább ne kezdjem el a következő levelet , amíg nem beszélek a nőgyógyásszal ,vagy szedjem ,a megadott időben továbbra is és majd lesz ami lesz?
19/L
A kérdésre válaszolva: én sem szedném tovább.
"szabálytalan menstruációm is cégre kiszámíthatóvá válik"
Nem válik, mert az nem menstruáció, hanem megvonásos vérzés. Jól írta a 2. válaszoló, leállítja a ciklusod.
"eleget csalódtam a mindenféle csoda gumikban és elegem van"
Mi bajod van a gumival? Kiszakadt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!