Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tegyek, amíg várok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, amíg várok a vizsgálatra?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Fogamzásgátlót kezdtem el szedni , 21 napja (tehát pont most vagyok a 7 napos szünetben) A nőgyógyászom , felelőtlenül , nem végzett rajtam vizsgálatokat , sőt a vérvételem eredményét sem nézte meg és én teljes nyugalommal még így is , elkezdtem szedni a felírt fogamzásgátlót. Semmilyen mellékhatását nem érzem , azonban a lábam kicsit többet zsibbad , mint amennyit szokott. A lábamban , véleményem szerint , amúgy sem igazán jó a vérkeringés , de mostanság kicsit még rosszabb, ami miatt beparáztam.

Szeretnék egy Leiden vizsgálatot kérni ,és max az eredmények függvényében merem folytatni a bogyót , mert nyilván nem szeretnék trombózist.

Azonban , pont húsvéti szünet van ,így a nőgyógyászom nem rendel. A szünet végén, pedig el kéne kezdenem szedni, a következő levelet. Nem tudom mit csináljak , mert mire tudok beszélni a nőgyógyászommal ,addigra már kéne ,hogy szedjem a fogamzásgátlót , illetve a leiden vizsgálat eredménye sem egyik napról a másikra derül ki, és nem tudom , hogy az az alatti idő alatt is érdemes e szednem vagy sem. (Bár erre talán már a nőgyógyászom is tud majd valami választ adni)

Lényeg az , hogy szerintetek , inkább ne kezdjem el a következő levelet , amíg nem beszélek a nőgyógyásszal ,vagy szedjem ,a megadott időben továbbra is és majd lesz ami lesz?

19/L

2018. márc. 31. 17:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A kérdésre válaszolva: én sem szedném tovább.

"szabálytalan menstruációm is cégre kiszámíthatóvá válik"

Nem válik, mert az nem menstruáció, hanem megvonásos vérzés. Jól írta a 2. válaszoló, leállítja a ciklusod.

"eleget csalódtam a mindenféle csoda gumikban és elegem van"

Mi bajod van a gumival? Kiszakadt?

2018. ápr. 1. 01:07
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen 2x is szakadt már ki ... pedig mindig nagyon alaposan átnézzük használat előtt... ezért is utáljuk , na meg jó lenne végre teljes egészében “érezni egymást”. És hát a gumival való bíbelődés is elég lehangoló tud lenni.
2018. ápr. 2. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!