Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pesszárium, vagy spirál?
Szülés után új fogamzásgátlást szeretnék kipróbálni (miután az előző nem vált be)
Érveket, ellenérveket és tapasztalatokat kérnék.
a spirál azért nem biztonságos, mert mikor felhelyezik gondatlanok.
munkatársam is kétszer esett teherbe így. de emiatt a baba nem is bírta, így gyógykaparás lett belőle.
vagy ott az elköttetés, az hatásos.
Szeretnék még babát, ezért nem fogok köttetni, de a gyógyszerek nem használnak, a szervezetem nem reagál rájuk.
Ez akkor derült ki mikor 3 hónapos terhes voltam.
Három hónapig szedtem a gyógyszert, mikor abbahagytuk a mellette való védekezést(gumi) és áttértünk a megszakításra.
Rögtön teherbe estem.
ez nekem szimpatikus:
www.femcap.com
Én is ismerek nem is egy nőt aki hosszú évekig megszakításos védekezést használta és a 12 év alatt egyszer csúszott be a gyerek amit megtartott és nem volt nehezen teherbeesős típus a nőci.Nem egy példát tudok.Ez a becsúszás mindenféle lófxsz mellett megtörténhet.Én is több nővel taliztam aki védekezés mellett lett terhes és szerintem az a ritkább ha megszakításos közösülés vagy természetes védekezés mellett lesz terhes.Ezeket a természetes módokat meglehet tanulni.Érdemes kiolvasni a természetes fogamzásszabályozás című könyvet ahol részletesen taglalnak minden lépést amit tudni kell a természetes védekezésről.
Az,hogy becsúszik-e azt egyéb pszihés tényezők is befolyásolják ugyanúgy mint a meddőséget.Ha valaki tudat alatt vágyik a gyerekre hiába utasítja el tudatosan.Az agy irányít itt is.
Biztos van egy kis üzlet is ezekbe a korszerű védekezési módokba hisz nem kevés pénzbe kerülnek.Tíz éve nem használok tablettát.Óvszert is hol igen hol nem.Egyszer lettem terhes akkor is belém élveztek.Nem azt mondom,hogy sose szedjen tabit senki de ne az legyen az első mert sokan kényelmi okok miatt is szedik.A kényelemnek mindig ára van.A pesszárium meg hüvelykúp teljesen megbízható megszakított közösülés mellett.Menszesz előtti 4 napba meg kb 3% az esély terhességre vagy annyi se legalábbis nem több mint tabi mellett.Figyeljük magunkat nők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!