Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik megszakítással " védekeznek, védekeztek" soha nem csúszott be baba?
8 hónapja csináljuk így, eddig minden rendben, de egyszer 3 hetet késett neki, szerencsémre nem szólt:D így csak utólag tudtam meg, hogy végül-is nem történt semmi, csak késett 3 hetet(:
Gumival is próbáltuk, de nekem nem ugyanolyan, sőt... Rossz!
06-10 16:08 vagyok ! összeszorul a szívem ,ahogy olvasom a sok válaszokban az abortuszokat ! félre ne értsetek nem ítélek el senkit !!! sajnálom azokat a nőket akiknek át kell esni ezen !!!!nem lehet könnyű egyáltalán!
megyek is megpuszilgatom a csajokat !:)
Ismerősöm van aki 2 évig így védekezett,semmi gondjuk nem volt, aztán egyszercsak hopp.Abortusz lett belőle.Azóta tablettát szed.
Amúgy nem tudom akik így védekeznek tudják-e,hogy fiatal korban az előváladék is tartalmaz(hat) spermiumokat,nem kell attól a hüvelyben elélvezni.
Arra lennék kiváncsi,hogy a fárfinak nem rossz,hogy akkor kell kiszállni,amikor a legjobb lenne?És hová megy a végtermék?
Nekem ez elég visszataszító,3 éve tablettát szedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!