Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért mondják a megszakításos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják a megszakításos védekezésre, hogy nem biztonságos?

Figyelt kérdés
3 éve csak így védekezünk a párommal, még peteéréskor is, mégse lett belőle gyerek. Szerintem ez attól függ csak, hogy valaki jól csinálja-e vagy sem. Ha valaki jól csinálja akkor nem lesz belőle gyerek.

2018. márc. 13. 13:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%

Mert nem az.

Minden férfi azt hiszi magáról, hogy ő aztán tudja magát kontrollálni és sose lesz baj, aztán érdekes módon az abortuszok nagy része mégis emellett a "remek" fogamzásgátlás mellett sikerül.

Hány olyan sztorit hallottam már, hogy "kiveszem időben", aztán csak nem sikerült.

A megszakítás pearl indexe 4!, azaz egy év alatt 100 nőből 4 esik teherbe a módszer TÖKÉLETES használata mellett. Viszont TIPIKUS használat esetén 27!

Persze, mindenki azt gondolja, hogy ő vagy a pasija tökéletesen tudja ezt a módszert használni, aztán egyszer csak beüt a szar. Tudod, addig jár a korsó a kútra...

Egyébként valaki elmagyarázhatná végre, hogy mi a tököm jó abban, akár a nőnek, akár a férfinak, hogy a végén, a legjobb résznél abbahagyja és kihúzza?

2018. márc. 15. 13:06
 12/18 anonim ***** válasza:
16%
Egyébként fogamzásgátló tablettánál ugyanezek a számok: tökéletes használat mellett 0,3, tipikus használat mellett 8. Férfi óvszer mellett 15 és 2.
2018. márc. 15. 13:14
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy arról is nyithatnánk vitát, hogy "mi a tököm jó abban", ha egy darab műanyagot húz a pasi a farkára, és se a nőnek, se a pasinak nem lesz olyan érzés. Vagy, hogy "mi a tököm jó abban", ha nőként mesterséges hormonokkal mérgezed a szervezeted.

2018. márc. 15. 13:51
 14/18 anonim ***** válasza:
74%

#11, teszek egy kísérletet rá, hogy elmagyarázzam.

A fogamzásgátlás olyan cél, aminek az eléréséhez valamilyen áldozatot kell hozni. (Egyébként ez egy filozófiai dolog, minden cél áldozatot kiván...)

A megszakítás nem azt jelenti, hogy azzal a közösülésnek vége, hanem csak a behatolásnak. Kis gyakorlással a pár kidolgozhat egy mozgássort, ami kvázi folytatja a behatolást, az elélvezésig. Természetesen van hátránya, pl. az együttes orgazmus szinte biztosan kiesik, de lehet belőle előny is, hiszen sok nő csak csiklóval tud elmenni. A férfiak egy része is szívesen veszi pl. az orális kényeztetést.

A megszakítás a legkényelmesebb mód, nincs előkészítés, minden spontán történhet, az érintkezés a legteljesebb, a nő libidóját nem befolyásolja, a férfi erekciója zavarmentes lehet, stb.

Mérlegelni kell...

2018. márc. 16. 04:05
 15/18 anonim ***** válasza:
35%
14-es! Igazad van! A helyes gyakorlat kidolgozásáig esetlegesen bekövetkező abortuszokat be lehet tudni a tanulási folyamat részének, esetleg?
2018. márc. 16. 08:58
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én a megszakításosnak köszönhetem az életemet.

Simán teherbe lehet tőle esni. Valamivel kisebb eséllyel, mint a beleélvezős verziótól, de nem olyan sokkal kisebbel, hogy megérje ezt védekezésként használni. Pláne annak a csoportnak, aki biztos benne, hogy neki annyira nem kell a gyerek, hogy abortuszra menne, ami ha lelkileg nem is visel meg valakit, azért mégis csak egy műtét...és ezen belül is külön csoport a tiniké, akik tapasztalatlanok is, így még jól csinálni sem tudják, amellett, hogy a jól csinált verzióból is becsúszhat a gyerek. Így aztán nem is nagyon kellene ezt a módszert reklámozni, pláne nem itt, ahol sok tini is olvas. Sok srác utálja a gumit, és nyugtatja magát az ilyenekkel, hogy "jól csinálva" megfelelő a megszakításos is, és ő természetesen "jól fogja csinálni" aztán majd a barátnője írhatja az abortusz témakörben a "Hogyan vetethetem el anyámék tudta nélkül?"-típusú kérdéseket.

2018. márc. 16. 17:49
 17/18 anonim ***** válasza:
94%

#16:

Azt kell megérteni, hogy egy jól koordinált és megtanult megszakításos védekezésről beszélünk!

Nem arról van szó, hogy ééén ki tudom venni, majd ejakuláció közben kiveszi, kis része bent, nagy része a hason végzi.

Így születtél te is!

A tablettás fogamzásgátlást sem azért sz@rozzuk le mert elfelejtenek bevenni egyet és úgy esnek teherbe mellette.

2018. márc. 19. 08:33
 18/18 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem sokan azt is megszakításos védekezéshez sorolják amikor már elindul a férfi orgazmusa, és akkor gondol csak rá, hogy kiveszi. Hát az már rég késő és nem is történt megszakítás, csak kevesebb sperma jutott a nőbe. De ezt nyilván senki nem fogja beismerni, hogy "ja amúgy elrontottam" , hanem a "megszakítás nem működik jól," és letudja ennyivel. Önbevalláson alapul az egész, senki nem ellenőrzi a hitelességét. Szerintem az óvszerek se szakadnak olyan ütemben, mint ahogy mondják, max helytelen használat mellett.

A rendes, jóval az orgazmus előtti megszakításos védekezés pedig igenis működik, lehet sírni, hogy hipp hopp itt mindenki hipertermékeny és terhes lesz, de a gyakorlat kvara mást mutat.

2018. márc. 19. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!