Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a megszakításos védekezésre, hogy nem biztonságos?
Én 6 éve tolom így, semmi. Sőt, ismerőseim többsége is így védekezik.
Elhiszem, hogy van rá valami matematikailag minimálisan elhanyagolható százalék, hogy teherbe ess, de annyi gumi mellett is van.
Nem árulok el vele nagy titkot, hogy a kiszállásos védekezés is egy fajta védekezés, sőt, százalékban nagyon közel azonos a terhesség valószínűsége a fogamzásgátló tablettákhoz képest.
A gumit, mint a legjobb védekezési formát a testnedvekkel terjedő betegségekre találták ki, mivel nincs keveredés, nyilván ez nyújtja a legbiztonságosabb védekezést is a nem kívánt terhességgel szemben is.
Ettől még a kiszállásos védekezés pont ugyan olyan védekezés, de csak stabil kapcsolatban ajánljuk.
csak számok alapján:
Gumi: 0,001%
Tabletták, peszárium: 0,06%
Megszakításos/kiszállásos: 0,07%
Nemi úton terjedő betegségek ellen csak a Gumi nyújt 99%-os védelmet!
Minden más esetben, még tartós kapcsolatban is (nem számítasz rá), elkaphatsz AIDS, hepa, és egyéb betegségeket!
És nem, ne légy biztos a társadban, a megcsalás sajnos emberi betegség, és attolól olyan agyon rossz érzés, hogy olyantól kapod akitől a legkevésbé számítasz rá!
mi is így védekezünk, meg sokan a baráti körömben, és sehol nincs baba
Nagyban függ attól, hogy a férfi mennyire tudja magát kontrollálni. Az én barátomnak pl. nincs előváladék sem.
25N
#7, honnan vetted a számokat? Az orvosi szakirodalom más számokat ismer. A Pearl indexből nem tudom levezetni az általad írt valószínűségeket. A hormontartalmú fogamzásgátló tabletták mindig megelőzik a többi módszert. A gumióvszer is a megszakítást.
Abban egyetértek, hogy a megszakítás hatékony módszer, csak az a baj vele, hogy igen könnyű elrontani.
#9-es:
Régi füzetemből szedtem, és jól elnagyoltam.
Természtesen a pesszáriumnak sokkal magasabb a rizikófaktora, de nem ez volt a kérdés.
A lényeg fogamzásgátló tabletta és a megszakításos fogamzásgátlás között van, és egyet kell értenem az előttem szólóval, hogy a megszakítás is nagyon hatékony, ám könnyű elrontani.
Az esetek többségében sajnos csak a vak szerencse segít és nem a tudatosság, mert a megszakításos fogamzásgátlásnak nem véletlen ez a neve.
Nem közvetlen az ejakuláció előtt kell kivenni, hanem jóval előtte, a folytatás pedig vagy kézzel, szájjal ...stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!