Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ciklusok közepén vagyok? Mit tegyek? Nem akarok babát!
Bevettem egy órája úgyhogy gondolom hatni fog.
Köszönöm az ertelmes kommenteloknek a valaszaikat. A többieknek pedig gratulálok a tökéletes életünkhöz és ahoz hogy mindig jól cselekszenek, sosem hibáznak!
Ha a ciklus közepén vagy már lehet, hogy késő volt bevenni...
Nekem legalábbis felesleges volt
Ugyan már. gazán komoly mellékhatása nincs is az esemény utáninak. Lehet egy kis hányingered, előbb vagy később jöhet meg a vérzésed, lehet pecsételő vagy áttöréses vérzés, esetleg pár hónapra kicsit felborul a ciklusod, de semmi komoly bajod nem lesz tőle.
Egy abortusznak azért lényegesen több szövődménye lehet.
Laikusok, persze... Igazad van, nem 80, hanem 84%-ban hatásos. És minél később veszi be az ember, annál kevésbé hat.
#12 vagyok, mi a ciklus végén voltunk együtt amikor alapból kevés esély van rá, 30 óra után vettem be egy escapellét - biztos ami biztos alapon, most ovis a lányom...
Én marhára nem lennék nyugodt úgy, hogy a ciklus közepén történt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!