Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Igaz-e, ha menzesz kozbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz-e, ha menzesz kozbe szexelek védekezés nélkul nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2008. okt. 27. 13:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Megvan rá az esély, hogy terhes lehetsz! Azokkal a hozzászólókkal értek egyet, akik a gyógyszert javasolják. Inkább, mint az abortusz, mert az szörnyű.
2008. okt. 27. 18:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
hat ha van gusztusod menzesz kozben szexelni, akkor hajra. Amugy minimalis az esely, dehat volt mar eset arra, hogy teherbe essen valaki igy is.
2008. okt. 27. 20:28
 13/15 anonim ***** válasza:
60%

Szia! EGY ISMERŐSÖM 1X CSINÁLTA VÉDEKEZÉS NÉLKÜL MENSI KÖZBEN ÉS GYEREK LETT BELŐLE!!!

Tehát vigyázz!! Védekezz!

Nem csak akkor vérezhetsz amikor a petesejt leszakad!!!

Tehát ha vérzel, akkor is lehet hogy a petesejted termékenyíthető!

2008. okt. 28. 11:46
 14/15 A kérdező kommentje:
mezesz kozbe éjszaka nem szoktam vérezni eggyáltalán!
2008. okt. 28. 18:35
 15/15 anonim ***** válasza:
szerintem egy 13-14 éves ha gyógyszert szed nem felelősség hanem nem norrmális dolog és szentem 15 évesen sem biztos h kéne... ilyenkor még a szervezet fejlődik és ebbe nem jó belezavarni hormonokkal mesterségesen, ilyenkor amuyg is van elég nagy katyvasz odabent... én 19 vok 18 évesen kezdtem a gyógyszert és igy is abba kellett hagynom mert azt mondták nem örül neki a májam... ajánlom figyelmedbe a helyi fog gátlókat(van hormon mentes:patentex oval/pharmatex is és kis hormon tartalmú is:nuva ring)...+számolni kell(naptármódszer)...mert önmagában 1ik módszer sem megbizható... nekem bejött eddig, most gyűrűm van, de csak nem rég óta ugyh erről még nem tok nyilatkozni(ez ELVILEG olyan tuti mint az orális fog gátlók)
2008. okt. 29. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!