Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz-e, ha menzesz kozbe szexelek védekezés nélkul nem lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2008. okt. 27. 13:53
1/15 anonim válasza:
Szia. Az igazság az, hogy nagyon minimális/szinte elhanyagolható rá az esély.
2/15 anonim válasza:
nagyon kicsi rá az esély,de tudod,semmi sem biztos,úgyhogy én inkább félnék...
3/15 A kérdező kommentje:
Mert eddig még nem mertem kiprobalni gumi nélkul, mert félek, hogy teherbe esek, a tablettához meg szerintem fiatal vagyok! /16 és fél/
2008. okt. 27. 14:08
4/15 anonim válasza:
15 éves kormóta szedek,itt nincs olyan h túl fiatal vayg is de aki 13 az még az.De 16 évesen miért ne,Semmi bajod nem lesz tőle vagy is lehet de majd kiderül ha kipróbálod.Nekem nem lett.
5/15 anonim válasza:
én is 16éves korom óta szedem...gumi nélkül jobb a szex sokkal:)
6/15 anonim válasza:
A mai világban egy 16 éves lány már sajnos majdnem öregnek számít,ha még nem szed gyógyszert,hiszen már a kis csitri 13-14 évesek is szedik.
7/15 anonim válasza:
Hát ne is próbáld! Talán jópár év múlva támaszkodhatsz arra, hogy nagyon kicsi az esélye, de ha csak egy kicsit is belegondolsz, most mit éreznél, ha kiderülne, terhes vagy, sztem nem tűnik nagy dolognak az a gumi...
8/15 anonim válasza:
mindig van esély arra h teherbe esel. (ha nem védekezel)
Szerintem írass fel fogamzásgátlót. Ha rendesen szeded, nem szedsz más gyógyszert, nincs hányás\hasmenés akkor állítólag 99,9 véd. Míg a gumi kiszakadhat...és a 72 órás se megbízható.
9/15 anonim válasza:
Nee csitrizél fölötem mert ha szed egy 13-14 éves fogamzásgátlot legaláb van bene felelöség tudat és nem csak észnélkül szexel! 15 éves vagyok És én is gyogyszert szedek!
10/15 anonim válasza:
Egy kisbabához vagy ne adj' Isten abortuszhoz még fiatalabb vagy mint a fogamzásgátló tabletta szedéséhez! Ha állandó partnered van és rendszeres szexuális életet éltek, akkor szedj inkább gyógyszert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!