Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Nagyon nagyon félek!
Párommal együtt voltunk és lecsúszott a gumi, másnap esemény utáni tablettát vettem be, olvastam h kicsit késhet a menstruáció a gyógyszer miatt, de mennyit?
30 napon van a ciklusom!
Szerintetek tehes vagyok?

Nagyon jól tetted, hogy vettél be eseményutánit. Arra van, ha történik valami az óvszerrel.
Semmi gond nem lesz, tuti megjön. Mindenkinél máshogy hat a gyógyszer, van akinél késik, van akinél nem. Nyugodj meg.
Ha már 2 hét eltelt a szeretkezés után és még nem jött meg, akkor csinálj egy tesztet.
Máskor jobban figyeljetek oda. Ha lecsúszott, akkor lehet, hogy nem megfelelő a méret, lehet kisebb kellene. Illetve a barátod fogja az óvszert a tövénél amikor kiveszi a péniszét belőled. Még arra figyeljetek, hogy rögtön húzza ki, ha elélvezett, mert ha már nem rendesen kemény akkor is történhet ilyen.

"Arra van, ha történik valami az óvszerrel." Igen, ha kiszakad, vagy van bármi kockázata, hogy ténylegesen belefolyt. Csak úgy miért ne alapon nincs értelme bevenni, mert elég erősen beleszól a hormonháztartásba is, ezért kapható csak sürgősségi esetekben felírásra.
Ennyi erővel már akkor is vigyázni kéne, ha zuhany alatt lemosod magadról.

Benned maradt a gumi?Vagy csak lecsúszott a balfék barátodról ,de a vége kikandikált a hüvelyedből?
Elélvezett egyáltalán,és utána maradt benned?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!