Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülbelül hány éves kortól ajánlott szedni a lánynak a fogamzásgátlót?
16 évesen már nincsen baj vele, 14 éves kortól már szülői beleegyezés sem kell a felíratásához. legalábbis nekem anno elkérték a személyimet, és akkor mondták... mert ugyebár manapság 12 évesek is néznek ki 16-nak.
olyan, hogy ajánlott olyan nagyon nincsen. a lényeg, hogy szeretné. van orvos, aki már aznap felírja, van, aki előbb megvizsgálja, vérképet kell csináltatni neki. és akkor eldönti, melyik alkalmas. de ez egy sima ügy. de azért rendes lenne tőled, ha elkísérnéd a barátnődet a vizsgálatra. én legalábbis nagyon izgultam az elsőn.
Hát a kotonnal való bajlódás csak gyakorlat kérdése. Am meg szeretkeztél már óvszer nélkül? Csak azért kérdezem, mert úgy sokkal könnyebben elélvezel és ha a párod kielégítetlen marad, akkor az hosszú távon nem éppen jó, mert ahogy egy kínai mondás is tartja: "nincs rosszabb, mint félbehagyott szex" Najó ez csak poén volt, mindenesetre tényleg gondoljátok végig mert a fogamzásgátló nem éppen olyan dolog amit csak úgy abba lehet hagyni 1-2 hónap után. Pontosabban abba lehet csak nem tesz éppen jót az addigra pont beállt hormonháztartásnak + súlygyarapodást okozhat.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!