Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelykúpot felír a doki egy 17 éves lánynak?
Remélem én is, hogy felvilágosítja a doki, és azt is elmondja neki, hogy vannak lányok pl én 3 év tabletta szedés után érszűkületet állapítottak meg, ebből kifolyólag trombózis veszély is fennáll a későbbiekben. Most lehet értágítókat kell szednem, több mint 4 évvel a tabletta abba hagyása után.
Ha naptármódszerrel kombinálják a hüvelykúpot, esetleg megszakítással, akkor nem lehet gond belőle. Én csak a hüvelykúpot használom és 4 év alatt semmi probléma.
Hát én még mindig inkább a tablettára szavazok (de ennek a vitának sosem lesz vége), a hüvelykúpot csak megszakításssal, amúgy egyáltalán nem biztonságos.
Ez meg szerintem eléggé rontja az aktus hangulatát. Nem elég, hogy olvadozik benned az a dzsuva, a srácnak még ki is kell húznia a jó rész előtt. :S
Szerintem szedjen tabit, az ilyen mellékhatások (érszűkület, stb.) ritkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!