Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 1 lánynak megjön, és már nincs sok neki (mondjuk eltelik 3-4nap) és együtt van a pasijával akkor lehet terhes?
Mármint ugy értem, hogy beteszi neki, de utána huznak gumit és végülis az ejakulácio ugy történik meg!
Bocsi ha volt ez a kérdés csak érdekel
akkor mér mondják azt, hogy ugy nem leehet teherbe esni ha 1 nö menstruál és a pasija nem élvez el benne?
nem akaork snekit fárasztani a biologiával, elre is bocsi!
én lány vagyok!:)
csak feltettem a kérdést mer érdekel mer sokat olvastam h lehet is meg nem is.
nem velem törtétn vagyis velem biztos nem csak felvetettem 1 kérdést, ne haragudjatok h ilyeneket kérdezek
úúúúú
Hát azért mondják azt, mert ekkor elvileg nincs érett petesejt. Ami aztán egyáltalán nem biztos, mivel az orgazmus során kilökődhet egy.
A menstruáció alatti szexet, meg legyél szíves azonnal elfelejteni, mert nagyon veszélyes. Tudod ilyenkor a szülőcsatorna nyitva van és a kórokozók bejutnak a méhűrbe a hasűrbe, és nagy valószínűséggel lehet majd a későbbiekben méhen kívüli terhesség, vagy akár nem lehetsz majd terhes.
És máskor figyelj oda a megfelelő védekezésre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!