Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tabletta beszedése után 1 órával kisebb hasmenés. Mit tegyek?
Az "anyag" mennyiségétől függ. A "kissebb" hasmenés, arra enged következtetni hogy csupán a vastagbél tartalma ürült.
A nagyobb hasmenésnél, ami a gyomor tartalma is lehetett volna akkor gondot jelenthetne, de így, szerintem nincs okod aggodalomra.
Nem tudom elmondani meg nem is részletezném. Csak nagyon elkezdett görcsölni a hasam. De nem olyan vizes hasmenésem volt. Csak lazább széklet. Így nem tudom mit tegyek vagy mennyi szívódhatott fel belőle.
köszi a gyors válaszod!!
Lágyabb széklet? Semmi okod az aggodalomra. A gyógyszer a véráramba szívódik fel, nem a végbélbe. A Lágyabb széklet csakis a vastagbél tartalma lehetett, semmiképpsem a gyomoré.
Amúgy egy teljes gyomor tartalma ürül ki 4 óra alatt, a gyógyszer sokkal hamarabb felszívódik.
Szerintem ne aggódj.
A lágyabb széklet nem hasmenés. Szóval aggodalomra semmi ok.
A hasmenés, amikor teljesen híg. És általában nem csak egyszer van, hanem jó néhányszor egy nap.
De ha hasmenésről lett volna szó, akkor sem kell orvos, csak elő kell venni a betegtájékoztatót és le van írva benne, hogy hogy kell eljárni ilyen esetben.
Ha görcsölsz, akkor valószínűleg hasmenésed lesz. Ezt meg ne tartsd vissza, nem véletlenül megy, ha megy. Lehet elrontottad, vagy beszedtél egy vírust, a káros anyagoknak pedig ki kell ürülnie.
Amit tehetsz, amit már az előző válaszomban is írtam, hogy követed a betegtájékoztató utasítását, amit a hasmenés esetére ír, amennyiben valóban hasmenésed fog lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!