Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A tabletta beszedése után 1...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tabletta beszedése után 1 órával kisebb hasmenés. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Este 7-kor bevettem a fogamzásgátlót, most az előbb kisebb hasmenésem volt. A 17.szemet vettem be ma. Mit tegyek így? Hétfőn lettünk volna együtt a barátommal. A tájékoztató azt írja 4 óra a felszívódási idő.
2018. jan. 6. 19:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Az "anyag" mennyiségétől függ. A "kissebb" hasmenés, arra enged következtetni hogy csupán a vastagbél tartalma ürült.

A nagyobb hasmenésnél, ami a gyomor tartalma is lehetett volna akkor gondot jelenthetne, de így, szerintem nincs okod aggodalomra.

2018. jan. 6. 20:02
 2/13 A kérdező kommentje:

Nem tudom elmondani meg nem is részletezném. Csak nagyon elkezdett görcsölni a hasam. De nem olyan vizes hasmenésem volt. Csak lazább széklet. Így nem tudom mit tegyek vagy mennyi szívódhatott fel belőle.

köszi a gyors válaszod!!

2018. jan. 6. 20:04
 3/13 A kérdező kommentje:
Persze mindig szombat vagy vasárnap este kell ilyennek történnie. Mikor nincs orvos. Miért is történne másképp??
2018. jan. 6. 20:04
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A lazább egyszeri széklet nem hasmenés. A gyakran max félóránként jelentkező többszöri híg széklet a hasmenés. Ha neked az első variáció volt, akkor nincs okod az aggodalomra
2018. jan. 6. 20:08
 5/13 anonim ***** válasza:

Lágyabb széklet? Semmi okod az aggodalomra. A gyógyszer a véráramba szívódik fel, nem a végbélbe. A Lágyabb széklet csakis a vastagbél tartalma lehetett, semmiképpsem a gyomoré.

Amúgy egy teljes gyomor tartalma ürül ki 4 óra alatt, a gyógyszer sokkal hamarabb felszívódik.

Szerintem ne aggódj.

2018. jan. 6. 20:10
 6/13 A kérdező kommentje:
Oké remélem igazatok lesz. Köszii!
2018. jan. 6. 20:21
 7/13 anonim ***** válasza:

A lágyabb széklet nem hasmenés. Szóval aggodalomra semmi ok.

A hasmenés, amikor teljesen híg. És általában nem csak egyszer van, hanem jó néhányszor egy nap.

De ha hasmenésről lett volna szó, akkor sem kell orvos, csak elő kell venni a betegtájékoztatót és le van írva benne, hogy hogy kell eljárni ilyen esetben.

2018. jan. 6. 21:01
 8/13 A kérdező kommentje:
Az a baj még mindig görcsöl a hasam de nem merek elmenni már wc-re :S
2018. jan. 6. 21:06
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha görcsölsz, akkor valószínűleg hasmenésed lesz. Ezt meg ne tartsd vissza, nem véletlenül megy, ha megy. Lehet elrontottad, vagy beszedtél egy vírust, a káros anyagoknak pedig ki kell ürülnie.

Amit tehetsz, amit már az előző válaszomban is írtam, hogy követed a betegtájékoztató utasítását, amit a hasmenés esetére ír, amennyiben valóban hasmenésed fog lenni.

2018. jan. 6. 21:10
 10/13 A kérdező kommentje:
Az a baj nincsen pót levelem. Így pótolni sem tudnám. :( Max ha a mostaniból beveszek egy szemet de akkor meg csak 20 szemet tudok bevenni összesen. az mennyire gond?
2018. jan. 6. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!