Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
A körzeti nőorvost kérdezd, ez kissé bonyolulttá vált.
A ciklusod összekavarása valószínű, a terhesség - szerintem - nem.
A hasmenés csak akkor gond, ha több napaig tart, és igazi - bocs - fosás, amikor nem marad meg benned semmi. A tablettának ugyanis így nem marad ideje felszívódni. Ha csak enyhébb fokú, akkor a hormonszinted alig, vagy nem változik.
Ha össze-vissza szeded,akkor sok jóra ne számíts.
A gyógyszer szedésének első három hónapjában előfordulhat áttöréses vérzés,de ezt a betegtájékoztató is írja.Te meg fogod magad,aztán és 1 héten keresztül dupla mennyiséggel mérgezed magad..
Még jelentkezhet a megvonásos,de valószínűleg teljesen összezavarodott a ciklusod.
Ha nem tudod eldönteni,hogy mennyire volt erős a hasmenés,akkor ilyen esetben óvszert kell használni 1 hétig.
Szerintem is beszélned kellene az orvossal.
Attól, hogy valaki idióta, még szeretheti a szabadságát.
A womanlogról hallottam már, én a clue nevűt használom. Gyanús, hogy tablettával nem kalkulál, de vezetni tudom benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!