Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igy ugye nem lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Mindig vedekezunk, 3 honapja 1x fekudtunk le megszakitasos vedekezessel, nem lettem terhes. Akkor 1 napot kesett a menstruaciom. Ebben a honapban ma kene/kellett volna megjonnie de semmi, hasam se faj.
Attol ugye nem lehet baj hogy az ovszer felhelyezesekkor megfogta a peniszet es ugy huzta le az ovszert? Bar nem hiszem hogy elovaladek kerulhetett a kezere mert a makktol joval lentebb, kb 5 cm-vel fogta meg. Es elvileg peteeresem se volt, de nagyon felek, mert kesik...es meg tesztet sem tudok venni szerdaig:(
2017. dec. 24. 22:39
3/7 A kérdező kommentje:
Fhu nagyon felek...Koszi a gyors valaszokat!
2017. dec. 24. 22:46
4/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy teherbe estél, de azért remélem tudod, hogy a megszakítás az nem védekezés!
5/7 anonim válasza:
De lehetsz. Baszni van eszed vedekezni nem HP, majd eltartod a kolkot a testedbol masra ugyse vagy jo
6/7 A kérdező kommentje:
Mivan? Leirtam hogy mindig vedekezunk.
Egyszer vedekezes nelkul szexeltunk. 3 honapja. Azert irtam le mert abbol sem lett baj. Legyszives ne gyertek a nemi betegsegekkel mert a baratomnak en vagyok az elso es nekem is o az elso. Koszi
2017. dec. 25. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!