Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volina fog. Gátló produkál ilyen tüneteket vagy terhes lennék?
Mar 2-3hete folyamatos ingerlékenység plusz nagyon ritkán hányingerem van este (de nem hányok ,és nem a kaja miatt van)
Lassan egy hete mindennapos alhasi fájdalmam is van ,görcs és ilyen nyilaló fájdalom. Amit még furcsanak véltem hogy a mellbimbom megváltozott , kidudorodó lett ,kicsit fáj is de nem vészesen.(meg híztam a hasamra,bár az lehet az én hibámból xD )
Meg nagyon fáradékony is vagyok,egésznap csak aludnèk.
És bocsi hogy ilyen kusza módon fogalmazok
Aki él nemi életet, az lehet terhes. Mivel száz százalékos védekezési módszer nincs. Pláne, ha valaki itt-ott elfelejti betartani a tabletta szedésére vonatkozó szabályokat, akkor pedig gyakorlatilag képes hatástalanná válni a tabletta, tehát nagyon is lehet terhes az illető.
De mi sem egyszerűbb, csinálj tesztet.
Viszont ha terhes nem vagy, maga a tabletta is okozhat ilyen mellékhatásokat. Akkor pedig sürgősen le kell cseréni, vagy abba kell hagyni, ha a többi is ilyen mellékhatásokat okoz.
Igen tesztre én is gondoltam ,csak előbb itt kérdeztem rá hogy aki esetleg ilyet hasznal mi a tapasztalata.
(Tablettat nem hagytam ki esetleg 1-2oraval kesobb szedtem be)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!