Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ilyenkor alakulhat-e ki terhesség? És hogy hogy mennyi idő az amire érezheti a tüneteket hogy ő terhes? Meg fog jönni neki, vagy nem?
ja és annyi volt hogy fogamzásgátlóval védekeztünk.
Miután együtt voltunk a párommal rá nemsokra kellett volna neki megjönni, azonban nem jött meg.
Mert rá 2-3 napra kellett volna megjönni neki, de nem jött meg. Az létezik hogy a szervezet ilyen hamar reagál erre, mert azt olvastam valahol hogy a megtermékenyítés 3 nap, és utána esik csak teherbe.
NEM TUDSZ FOGALMAZNI! Akkor még is hogy vársz választ??
Ki tudja, a csaj helyesen vette-e be a tabikat, ha olyasmi értelmi szinten áll mint te, akkor ja, eléggé lehet terhes -.-
A kérdező kommentje:
"ez esemény előtti tabletta volt,amit aktus előtt fel kellet helyeznie a hüvelyébe,várni kellett 10-percet és olyan 3 órás védelmet nyújt.És külön köszönöm az oltásokat,de nagyon nem ismertek maradjunk ennyibe.Nem engem kell értékelni nem azért írtam ide."
az nem a legjobb fogamzásgátló, az alig ér valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!