Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legbiztosabb védekezési mód?
Kalmopirin a térded között:D:D:D:D
No de viccet félretéve,a fogamzásgátló vezet 99,9%kal...Én a maradék 0,01%ben vagyok.
15hetes kismama
hát ha azt kérded mi a legbiztosabb,akkor fogamzásgátlo és gumi egyutt...bár én sosem csináltam így.
gyogyszert szedek 5 honapja.eddig a 99,9ben vagyok!:)
Én 4 évig szedtem a gyógyszert, ha minden nap beveszed, nem felejted el, nem lesz semmi gond, legalábbis nekem nem volt. Az elején azért, mindig felírtam a naptárba, hogy ne felejtsem el, de ez az első hónap után rutinná válik. Volt egyszer - kétszer, hogy másnap reggel kaptam be, de akkor már 2-3 éve is szedtem, úgyhogy az sem gond, de a legjobb, ha odafigyelsz és minden nap beveszed. Ha biztos párkapcsolatban élsz, mindketten egészségesek vagytok, akkor szerintem elég, ha most bontakozik ki a dolog, vagy csak alkalmi, akkor ragaszkodj az óvszerhez, annyi betegséget lehet összeszedni egy nem kívánt terhességen felül.
Nekem bevált a gyógyszer, mással nem védekeztünk és nem volt soha baj, mindig megjött pontosan, de ezt neked kell eldöntened, ha nem bízol egy dologbn, akkor biztosítsd be magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!