Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az nem káros hogy szanaszét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nem káros hogy szanaszét gyógyszerezik magukat sokan fogamzásgátlókkal?

Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 12:21
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Én nem akarok vitatkozni senkivel, csak gondoltam hogy valakinek hasznára válhat a tapasztalatom. Nálam nagyon nem vált be. De mindenki maga döntse el mit csinál a testével.
2010. jún. 5. 11:41
 32/38 anonim ***** válasza:
71%
de,káros. Én sem szedem. De tudod kérdező,akiknek már átmosták a reklámok az agyát,az nem tud mást szajkózni,mint hogy milyen szuper.A gyógyszergyárak elérik amit akarnak. De mindenki ugy rontja el az egészségét ahogy akarja. Én mint egészségügyis,már téptem itt a számat,de hiába.Sok a szemellenzős.Hát akkor szedjék.
2010. jún. 5. 15:19
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
én még nem láttam túl sok fogamzásgátló reklámot! és gyógyszertárba sem járok olvasgatni. és ti?
2010. jún. 5. 15:29
 34/38 anonim ***** válasza:

15:19-es vagyok: ugy értettem a reklámot,hogyha kinyitsz egy magazint vagy rámész a netre,mindenhol ugyanazt szajkózzák hogy hú de jó a tabi,olyan ártalmatlan mint a cukorka...azért akadtam ki,mert pont ma is kezembe akadt egy cikk erről

csak az a gáz hogy akik ezeket irják,azok max ujságirók,nem végeztek eü.sulit,fogalmuk sincs az egészről. De osztják az észt.

És ami a gyógyszergyárakat illeti,láttam már pár reklámot tőlük is az ujságokban,és ott sem elővigyázatosságra intenek hanem hogy szedje mindenki.

2010. jún. 5. 18:19
 35/38 anonim ***** válasza:

én meg az előző válaszoló vagyok. én nem a plakátok miatt kezdtem el szedni. megmondom őszintén, én konkrétan egyet sem láttam, csak amikor már szedtem, és felíratni mentem a rendelőbe, és ott ki volt téve pár ilyen szórólap. azért szedem, mert

1. elég magas hatékonyságú

2. kényelmesebb

3. olcsóbb, mint az óvszer (legalábbis nálunk)

4. megbízok a páromban, hogy nem kapok el tőle semmit

5. biológusnak tanulok, szóval némileg értek a szervezetek működéséhez, és igen, nem egy természetes dolog a tabletta, viszont semmivel sem találtam veszélyesebbnek, mint mondjuk a nagynéném epilepszia gyógyszerét. pedig az elvileg életmentő és mégis baromi sok mellékhatása van, amik igen kellemetlenek is lehetnek.

2010. jún. 5. 18:40
 36/38 anonim ***** válasza:
34%
értem. De az epilepszia gyógyszert köteles szedni,ha normális életet akar. A foggátlót meg nem muszáj! Van hormonmentes,biztonságos megoldás is emellett. Több is.
2010. jún. 5. 18:48
 37/38 anonim ***** válasza:

sokan megműttetik a mellüket, meg itt-ott, és az sem szükséges a normális élethez. aztán pár év múlva szétfolyik a szilikon, és bánhatják az egészet.

sokan dohányoznak, mert jó érzés, és aztán tüdőrákban halnak meg.

sokan drogoznak. a drog egyebek között butít, és ez még a legkisebb mellékhatása.

sokan tetoválást csináltatnak, majd amikor 60 évesen egy nagy elmosódott randa folt van a bőrükön, esetleg bőrrákjuk lesz, akkor bánják.

sokan esznek nap, mint nap gyorskaját, és sokan halnak meg szívinfarktusban.

az ember élete során milliónyi nem biztonságos dolgot csinál. és inkább szedem ezt a gyógyszert, minthogy úgy adjak életet egy gyermeknek, hogy ne tudjam biztosítani számára a megfelelő életkörülményeket. mert nem tudnám! számomra pedig nem volt negatív mellékhatása.

2010. jún. 5. 19:43
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

Én soha nem láttam még fogamzásgátló reklámot :D Mondjuk nem nézek tévét, és nem járok hobbiból gyógyszertárba, de nem innen jött az ötlet, hogy villogott rám a plakát az utcán, én meg mint buta fogyasztó, készségesen megvettem.

Azért használom, mert ez a legkényelmesebb (jelenleg SEMMI mellékhatás, a libidóm csak nőtt, és én még hiszek abban, hogy nem leszek meddő egy év szedés után), legolcsóbb, legmegbízhatóbb (rendes szedés mellett 99%) fogamzásgátló módszer (számomra) ami jelenleg létezik.

2010. jún. 6. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!