Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van így ezzel?
Óvszerrel védekezünk mindig. De néha mielőtt felhuzza beteszi anélkül, pár lökés csak. És úgy annyira jó hogy szinte megveszek és látom hogy neki is sokkal jobb. Szinte szétszedne :DD
Az a baj hogy a fogamzásgátló eléggé elvette a libidómat. De ugyanakkor gumiban nem olyan jó tényleg. Én is érzem a különbséget.
Hogy lehetne ezt megoldani?
Hormon mentes spirál ami normális mértékben véd és nincs benne hormon.
Vagy kipróbálsz valami más fajta fogamzásgátlót.
De ugy tudod hogy a pár lökéstől is teherbe eshetsz, ha nem is nagy eséllyel? Mert ha nem zavar egy becsúszott baba akkor ott aa.megszakítás.
Addig jár a korsó a kútra amíg el nem törik.
Lányom wgy ilyen 2 lök majd gumit fel akcióból fogantm
1: Mindketten dolgozunk, összeköltözés folyamatban van.
Engem is sokkolna ha becsúszna még nem akarunk babát de valószínűleg megtartanánk.
Az én páromnak is nagyon sok idő gumiban.. És ő sem érzi.. Zavarja is sokszor ezért kérdezem :\
Ezt a spirál nincs életkorhoz kötve? Vagy van valami feltétele?
Érdekes amit írsz, én amióta szedem a tabit, inkább jobban kívánom... :D
Esetleg másik gyógyszer, egy kisebb hormontartalmú? Én a fogamzásgátlóra esküszöm, kényelmes, nem kell figyelni csak a normál szedésre és mehet minden, bármikor! :D
Gumiban macerás, nem olyan érzéki, arról nem beszélve, hogy nálam már többször is kiszakadt a márkás is. Rohanhattam 72órásért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!