Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abbahagyhatom a fogamzásgátló szedését a 21 nap lejárta előtt?
Komolyan csak a nyaralás miatt kezdted el szedni??? A szüleid vagy az orvos nem szóltak bele??? Ez nem ilyen "játék", ha ezt így lehetne csinálni, akkor mindenki ezzel tologatná...
1. tele van hormonokkal, amik először eléggé felborítják a hormonháztartásodat, így elég nagy felelőtlenség csakúgy elkezdeni szedni. Ha van barátod, és miatta is volt, akkor ezt a pontot ne vedd figyelembe ;)
2. Ha épp most kezdted el szedni, akkor fél éven belül nem tanácsos eltolni vele a mensit, de főleg nem az 1. hónapban, mikor még be sem állította a ciklusod...
3. Egy éven belül sem szabad 2szer eltolni vele a mensit, szóval amúgy is jól gondold meg, mikor csinálsz ilyet... Én pl. jól megszívtam, mert a gólyatábor előtt eltoltam, hogy ne akkor jöjjön meg, aztán most így pont a barátom szülinapján, meg az én szülinapomon is megvolt...
Ezt nem lehet így csinálni, hogy ha nem jókor jönne meg, akkor eltolod vele, a fogamzásgátló nem a mentsruáció tologatására lett tervezve! Ezzel nagyon sokat árthatsz a szervezetednek.
Mi lenne, ha inkább tampont használnál?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!