Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Abbahagyhatom a fogamzásgátló...

Abbahagyhatom a fogamzásgátló szedését levél közben?

Figyelt kérdés
Úgy értem végig kell szedjem vagy abba lehet hagyni ha a levélből még a fele megvan.Mik lesznek az első tünetei annak,hogy abbahagytam?
2011. jan. 2. 10:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szedd végig ezt a levelet, majd amikor az újat kellene szedni, akkor azt már ne kezd el. felborulhat a ciklusod, és egyéb hormonális változásokat is észrevehetsz. bőrprobléma, súlyingadozás. nem éri meg. hagy abba úgy, h a jelenlegi levelet végigszeded. ha most vannak súlyos mellékahtásaid, akkor hívd fel az ügyeletes orvost, és kérdezd meg, hogy mi a teendő.
2011. jan. 2. 10:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is szedd végig a levelet és úgy hagyd abba. Én abbahagytam levél közepén, három hónapig nem jött meg, tiszta pattanás vagyok azóta a mai napig és híztam is sokat, bár lehet ennek nincs köze hozzá, de azért jobb félni mint megijedni.
2011. jan. 2. 10:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok 10:35-ös, még annyit teszek hozzá, hogy már kétszer hagytam abba fogamzásgátlót, előtte úgy, hogy levél végén, akkor 29 napra rá meg is jött és nem volt semmi problémám.
2011. jan. 2. 10:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Bármilyen tüneted lehet. Megúszhatod egy sima vérzéssel, mint 2 levél között és innen kezdve eszerint számolódik a ciklusod. Ez a legszerencsésebb, de legvalószínűtlenebb lehetőség. Az összes többi eshetőség hormonális zavart, vihart jelez és nem biztos,hogy orvosi segítség nélkül kilábalsz belőle. Szedd végig, ha teheted (nem te vagy az a londoni lány, aki tegnap írt ki egy hasonló kérdést a mercilonról?).
2011. jan. 2. 10:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nem én vagyok!!Akkor csak végig szedem,nem akarom hogy baj legyen.
2011. jan. 2. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!