Abbahagyhatom a fogamzásgátló szedését levél közben?
Figyelt kérdés
Úgy értem végig kell szedjem vagy abba lehet hagyni ha a levélből még a fele megvan.Mik lesznek az első tünetei annak,hogy abbahagytam?2011. jan. 2. 10:16
1/5 anonim válasza:
szedd végig ezt a levelet, majd amikor az újat kellene szedni, akkor azt már ne kezd el. felborulhat a ciklusod, és egyéb hormonális változásokat is észrevehetsz. bőrprobléma, súlyingadozás. nem éri meg. hagy abba úgy, h a jelenlegi levelet végigszeded. ha most vannak súlyos mellékahtásaid, akkor hívd fel az ügyeletes orvost, és kérdezd meg, hogy mi a teendő.
2/5 anonim válasza:
Szerintem is szedd végig a levelet és úgy hagyd abba. Én abbahagytam levél közepén, három hónapig nem jött meg, tiszta pattanás vagyok azóta a mai napig és híztam is sokat, bár lehet ennek nincs köze hozzá, de azért jobb félni mint megijedni.
3/5 anonim válasza:
Az előző vagyok 10:35-ös, még annyit teszek hozzá, hogy már kétszer hagytam abba fogamzásgátlót, előtte úgy, hogy levél végén, akkor 29 napra rá meg is jött és nem volt semmi problémám.
4/5 anonim válasza:
Bármilyen tüneted lehet. Megúszhatod egy sima vérzéssel, mint 2 levél között és innen kezdve eszerint számolódik a ciklusod. Ez a legszerencsésebb, de legvalószínűtlenebb lehetőség. Az összes többi eshetőség hormonális zavart, vihart jelez és nem biztos,hogy orvosi segítség nélkül kilábalsz belőle. Szedd végig, ha teheted (nem te vagy az a londoni lány, aki tegnap írt ki egy hasonló kérdést a mercilonról?).
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nem én vagyok!!Akkor csak végig szedem,nem akarom hogy baj legyen.
2011. jan. 2. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!