Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Abbahagyhatom a fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abbahagyhatom a fogamzásgátló szedését igy?

Figyelt kérdés
Már kb 4 hónapja szedem de most nem kivánoma szexet egyáltalán abba akarom hagyni. Most az uj csomag felét már beszedtem abbahagyhatom igyis vagy szedjem be az összeset?
2011. máj. 10. 10:29
 1/10 napietus ***** válasza:
azt már szedd végig mindenképpen. egyébként lehet, hogy hülyeséget csinálsz, mert ha kihagysz, és utána megint kezded szedni, akkor meg megint nem véd majd 1. naptól.
2011. máj. 10. 10:31
 2/10 A kérdező kommentje:
hát mindneképp abbakaarom hagyni mert egyszerűen nem birok a szexre se gondolni és igy a kapcsolatom is tönkre megy.
2011. máj. 10. 10:35
 3/10 napietus ***** válasza:
jó, te tudod, de ezt a havit szedd végig, és utána a következőt már ne kezdd el.
2011. máj. 10. 10:40
 4/10 anonim válasza:
Ne hagyd abba szerintem. Ez is egy mellékhatás. Én is tapasztaltam, de miután hozzászokik a szervezeted, nem lesz vele semmi gond.:) 21/L
2011. máj. 10. 10:41
 5/10 anonim ***** válasza:
a mellékhatásoknak 3 hónap után meg kellene, hogy szűnjenek... Hát nem tudom, én még szedném egy ideig a helyedben, de ha tényleg abbaakarod hagyni akkor szedd be mostmár ezt a havit
2011. máj. 10. 11:16
 6/10 anonim ***** válasza:
34%
el sekellett volna kezdened
2011. máj. 10. 11:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Ezt a havit még szedd végig, utána abbahagyhatod. Ha most nem szeded tovább lehet hónapokig össze-vissza fogsz mensturálni (mondjuk nem kizárt, hogy végigszedés után is...)
2011. máj. 10. 11:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Ezt még szedd végig. Én is most hagytam abba, de nem pont emiatt, és olyan "kívánós" lettem, hogy a barátom szerint, hamarabb abba kellett volna hagyni;) Sajnos van ilyen mellékhatása, én 3 évig szedtem és idővel nemhogy megszokta a szervezetem, hanem egyre több dolog nem stimmel. Persze ez nem azt jelenti, hogy neked is így lesz, mert mindig vannak kivételek, és minden szervezet máshogy reagál. Én így jártam.

22l

2011. máj. 10. 11:59
 9/10 anonim ***** válasza:
55%
szia!Én évek óta szedtem fog.gátlót,olyan 7éve,és rengeteg kihagyásom volt,rengeteg fajtát kipróbáltam már.A legutolsó fajtánál abbahagytam nagyjából 1év után.Abbahagytam és így sokkal jobb,megszűnt minden panaszom és őrült nagy a libidóm:D 25N.
2011. máj. 10. 13:06
 10/10 anonim ***** válasza:
ja és igen,a megkezdett havi levelet szedd végig mindenképp.
2011. máj. 10. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!