Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abbahagyhatom a fogamzásgátló szedését igy?
Figyelt kérdés
Már kb 4 hónapja szedem de most nem kivánoma szexet egyáltalán abba akarom hagyni. Most az uj csomag felét már beszedtem abbahagyhatom igyis vagy szedjem be az összeset?2011. máj. 10. 10:29
1/10 napietus válasza:
azt már szedd végig mindenképpen. egyébként lehet, hogy hülyeséget csinálsz, mert ha kihagysz, és utána megint kezded szedni, akkor meg megint nem véd majd 1. naptól.
2/10 A kérdező kommentje:
hát mindneképp abbakaarom hagyni mert egyszerűen nem birok a szexre se gondolni és igy a kapcsolatom is tönkre megy.
2011. máj. 10. 10:35
3/10 napietus válasza:
jó, te tudod, de ezt a havit szedd végig, és utána a következőt már ne kezdd el.
4/10 anonim válasza:
Ne hagyd abba szerintem. Ez is egy mellékhatás. Én is tapasztaltam, de miután hozzászokik a szervezeted, nem lesz vele semmi gond.:) 21/L
5/10 anonim válasza:
a mellékhatásoknak 3 hónap után meg kellene, hogy szűnjenek... Hát nem tudom, én még szedném egy ideig a helyedben, de ha tényleg abbaakarod hagyni akkor szedd be mostmár ezt a havit
7/10 anonim válasza:
Ezt a havit még szedd végig, utána abbahagyhatod. Ha most nem szeded tovább lehet hónapokig össze-vissza fogsz mensturálni (mondjuk nem kizárt, hogy végigszedés után is...)
8/10 anonim válasza:
Ezt még szedd végig. Én is most hagytam abba, de nem pont emiatt, és olyan "kívánós" lettem, hogy a barátom szerint, hamarabb abba kellett volna hagyni;) Sajnos van ilyen mellékhatása, én 3 évig szedtem és idővel nemhogy megszokta a szervezetem, hanem egyre több dolog nem stimmel. Persze ez nem azt jelenti, hogy neked is így lesz, mert mindig vannak kivételek, és minden szervezet máshogy reagál. Én így jártam.
22l
9/10 anonim válasza:
szia!Én évek óta szedtem fog.gátlót,olyan 7éve,és rengeteg kihagyásom volt,rengeteg fajtát kipróbáltam már.A legutolsó fajtánál abbahagytam nagyjából 1év után.Abbahagytam és így sokkal jobb,megszűnt minden panaszom és őrült nagy a libidóm:D 25N.
10/10 anonim válasza:
ja és igen,a megkezdett havi levelet szedd végig mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!