Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Házasságban mennyire gyakori...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban mennyire gyakori az óvszerhasználat?

Figyelt kérdés

Mi a férjemmel gumit használunk, nekünk teljesen megfelel, de hallottam már olyat, hogy házasságban biztos nem használna óvszert.

Házaspárok, ti hogyan védekeztek?

2017. nov. 3. 23:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%

12 éves kapcsolatban vagyok, házasok vagyunk, óvszerrel védekezünk.

Nem volt mindig így, mielőtt szültem fogamzásgátlót szedtem, semmi bajom nem volt tőle, de miután megszültem, sajnos minden bajom lett. Több fajtát is próbáltam, mindegyiktől erős mellfájdalmam, hüvelyi irritációm, fertőzésem lett, tehát gyakorlatilag nem volt nemi életünk. Ahogy abbahagytam, a problémáimat mintha elvágták volna. Tehát óvszerezünk. Semmi másban nem bízok ugyanis, illetve ha az óvszer elszakad, akkor egyből tud az ember ha úgy van esemény utáni tablettáért menni, de semmi más védekezési módszernél nem látod, ha nem hat éppen és akkor már csak az abortusz marad. És mivel nem akarunk több gyereket (viszont elköttetni sem akarom magam, mert nem akarok végleges dolgokat), így óvszert használunk a nem kívánt terhesség ellen. Speciel a férjemnek semmi baja vele. Nyilván jobb lenne számára nélküle, de el tud élvezni óvszerrel is. Nem is kicsiket és nem is sokára. Soha nem lankadt még le tőle, ugyanúgy elélvez, mint gumi nélkül.

2017. nov. 4. 11:56
 12/14 anonim ***** válasza:
97%

Szedtem fogamzásgátlót, de mivel volt egy trombózisom, így fel kellett hagyjak vele.

Azóta gumit használunk. Ezzel sincs semmi problémánk.

Az orvos spirált ajánlott, de mivel nemsokára babát szeretnénk, nem éltem vele.

Nincs ebben semmi extra szerintem. Mindenki úgy védekezik ahogy neki jó.

2017. nov. 4. 12:23
 13/14 anonim ***** válasza:
96%
Itt allok 37 evesen egy 18 eve tarto parkapcsolatban, amibol 12 ev hazassag, es amulok, hogy az ovszer egyesek szerint nem valo hazassagban elo embereknek. De ha nem akarok babat, de nem szedhetek fogigatlot sem, a megszakitasban pedig nem hiszek, akkor marad az ovszer. Vagy az onmegtartoztatas a klimaxig. Vagy nehany abortusz. Na akkor mar inkabb az ovszer, nem?
2017. nov. 4. 22:07
 14/14 anonim ***** válasza:
56%
48 éves pasi vagyok, 24 éves kapcsolattal, 3 gyerekkel. A gyerekek előtt (bő 8 évig) fogamzásgátlót használt a nejem és akkor nyilván nem használtunk gumit. A harmadik gyerek éppen megszakításos módon jött létre, pusztán az előváladékból. Szóval ismerjük a lehetőségeket és most már gumit használunk. Én utálom, de mit tegyek, ha a nejem nem engedi bedugni anélkül, ha meg ellenállok, és mást akarok, akkor sokszor lefújja az egészet. Neki az a szex, ha be van dugva, a többi nem ér semmit. nagy ritkán azért akadnak kivételek, szerencsére.
2017. nov. 9. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!