Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban mennyire gyakori az óvszerhasználat?
Mi a férjemmel gumit használunk, nekünk teljesen megfelel, de hallottam már olyat, hogy házasságban biztos nem használna óvszert.
Házaspárok, ti hogyan védekeztek?
mindíg használok
bár vizelésnél kicsit kellemetlen mikor rajtam van
Hát ha a Nő nem használhat hormontartalmú fogamzásgátló módszert és nincs 3 gyerek hogy megcsinálja az elkötést akkor Elégge gyakori
Ugye a hormon mentes fogamzásgátló módszer mint pl a Pharmatex nem teljesen bisztonságos 75-80% a védettség
És aki nagyon nem akar gyereket annak kva sok az a 20-25% Teherbeesési arány
Spermicidek ugyan ez
Van Pesszárium van akinek azt se bírja a hüvelye
Igazából Én amondó vagyok hogy házasság ide vagy oda de ha nem akarok gyereket és más megoldás nincs akkor Óvszer.persze ott is lehet baleset. De azért nem annyira gyakori mint amennyire a Tinik beállítják..
Mellesleg nem a pasinak kell Abortuszra mennie. Lehet hogy kifizetni De lelkileg és Testileg nem Ő lesz egy roncs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!