Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Védekezés nélkül volt egy 1 perces aktusunk, lehetséges a terhesség?
Tudom, hogy felelőtlenek voltunk, szóval csak normális válaszokat várok.Köszönöm.
Előtte nem ment el és az után meg is álltunk. A menstruáció a hónap elején volt meg, de eléggé össze-vissza jön meg sűrűn. Szóval lehet probléma belőle?
Te már egy éve teszed fel ezeket a védekezés nélküli kérdéseket! Pl:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__fogamzasgatlas__..
Aztán majd írod hogy terhes vagy mert kiszakadt az óvszer! Nyomorék pi..a!
Normális választ?
Hülye kérdésre?
Tessék, egy normális válasz:
IGEN, lehet belőle terhesség.
És miért hülye a kérdés?
Azért, mert 1 percet írtál. Vagy úgy gondolod, hogy mikor utána kihúzta, előtte mindent visszaszívott, ami közben kifröcskölt belőle?
Kellemetlent a haszontalannal... legalább jól kiélveztétek volna, ha már baba lesz belőle.
Én körülbelül 5 éve szexelek csak megszakítással, és nem keveset, majdhogynem minden nap, menstruációt leszámítva. Ez idő alatt három partnerem volt, egyiktől sem lettem terhes, és nekem is lehet gyerekem, voltam orvosnál. Sőt, tovább megyek, a legtöbb ismerősöm így védekezik.
Elhiszem, hogy valakinek terminátor spermája van, és még az óvszert is kirágja, de szerintem ez általában nem jellemző.
Mondjuk én már abba a korcsoportba esek, hogyha teherbe esek, az se zavar igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!