Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges igy a terhesség?
Figyelt kérdés
Fogamzasgatlot szedek a baratommal hetfon voltunk egyutt megszakítással. Akkor szedtem be a 17. Szemet a gyogyszerbol. Viszont csak a 19. Gyógyszerig szedtem be tehat az utolso kettot ki hagytam. A verzesem rendes mennyiségben megjött. Mennyi az esély a terhességre?2017. aug. 19. 19:04
1/6 anonim válasza:
na ez aztán a furi sztori.
1 minek megszakítás, ha gyógyszert szedsz?
2 ha már szeded, miért nem szeded be mindet?
3 ha már nem szeded be mindet, miért nem használtok gumit?
szerintem amugy nem sok esély van rá, de van...
2/6 anonim válasza:
Amennyiben megjött a vérzésed, nem vagy terhes. De máskor ne hagyd ki!
3/6 anonim válasza:
amit a 2es válaszoló ír, nem igazán állja meg a helyét...
vannak ám olyanok akik végig menstruálnak terhesség alatt is. tesztelj
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek aki eddig irt. El loptak a penztarcamat Es abban volt benne a gyogyszer is .. nem volt itthon meg egy level gyogyszer hogy tudtam igy be szedni abbol Es nem tudtam el menni fel íratni gyogyszert 😒
Sok esély van terhessegre ?
2017. aug. 19. 22:54
5/6 anonim válasza:
az a két szem, amit nem szedtél be, semmi... szerintem tuti nem vagy terhes.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ 😊
2017. aug. 21. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!