Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy terhes vagyok? (bővebben lent)
Már két éve szedek fogamzásgátló tablettát, de ebben a hónapban nem jelentkezett a menstruációm. Voltam orvosnál, elküldött egy terhességi tesztre, ami negatív lett (a tesztet a szünet 6. napján csinálták). Tovább szedtem a gyógyszert, de ilyen még nem fordult elő velem a két év alatt.
Valakinek van esetleg valami hasonló tapasztalata?
Azért a terhességi tesztek elég ritkán hoznak ki fals eredményt. Sanszosabb, hogy túlparázod a dolgot. De ha nagyon ráfeszültél akkor használjatok gumit a következőig és ha az is kimarad akkor megint doki.
Persze akár a nőgyógyászodat is megkérdezhetnéd erről ő akár még tudhatja is a választ.. nem a két szép szeméért kapta a Dr.-t a neve elé.
24F
A vérvételes teszt tuti!
Előfordul a gyógyszer mellett is hogy kimarad 1 vérzés, valószínű nem volt elég vastag a méhnyálkahártyád és nem tudott már mi leválni vagy a hormonszintedet annyira lenyomta hogy a megvonás nem eredményezett hormonszint leesést.
Ha a következő is kimarad akkor valószínű újra teszt lesz és a doki javasolni fog vagy másikat vagy azt hogy tarts kb 6 hónap szünetet a szedésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!