Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz voltam de barátomnak megengedtem hogy egyszer betegye hogy milyen mert am se volt már szűzhártyám mert tesi órán elszakadt. Ugye ennyitől még nem lehetek terhes ha egyszer teszi be? Nem is volt elélvezés határán se.
FIGYELJ RAM.LEGJOBB FOGAMZASGATLO AZ ASZPIRIN.
A 2 TERDED KOZE ZAROD ES SZORITOD=)):))
erted?
Fejezd már be, most is süt rólad az értelem, h egy vmit elmondasz megint 2 sorban, holott előbb írtam h 5 másodpercnek semmi értelme.
Képzeld nagyon is sok mindent tudok,4 éve van komoly párkapcsolatom és akkor voltam 16, de akkor sem voltam olyan tudatlan mint te most;) pl már 3 éve szedek fog.gátlót is, és én mondtam azt h terhes lehetsz az előváladéktól, tehát ne nekem osztogass tanácsokat, hanem saját magadnak
igen, lehetsz terhes, bár kicsi az esély. de minek kell bedugdosni?
a gumi könnyen szakad? érdekes. mi egy évig használtuk, és egyszer sem szakadt ki. elég ritka dolog, az akkor szakad, ha hülyén használod. mondjuk belőletek kinézem.
amúgy meg már akár volt szűzhártyád, akár nem (ki a francot érdekel ez rajtad kívül??), már nem vagy szűz, mivel járt benned egy pénisz. az mindegy, hogy hány másodpercig, de volt benned, szóval már nem vagy szűz.
és szerintem se szólj le másokat, amíg ilyen iszonyún tájékozatlan vagy. tiszta vicc...
reméljük h mostmár megnyugodtál kérdező, h lehetsz terhes..
sztem se a másikat baszogasd, mert itt te vagy egyedül az, aki nincs tisztában a dolgokkal és tényleg idegesítő már h mindennap jön egy tini, aki vmit nem tud meg h juuuuuuj most terhes vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!