Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz voltam de barátomnak megengedtem hogy egyszer betegye hogy milyen mert am se volt már szűzhártyám mert tesi órán elszakadt. Ugye ennyitől még nem lehetek terhes ha egyszer teszi be? Nem is volt elélvezés határán se.
"am se volt már szűzhártyám mert tesi órán elszakadt."
Akkor mégis minek kérdezed, ha ezt kijelentetted?Me gnekünk kell tudni?Ha nem lennél 10 éves agyiszinttel tudnád h nem mindig veszi észre az ember -.- mellesleg idiota kérdésre hülye válasz..eh...és 17 évesen nagylány vagy igen :D:D maradj a guminál, jó lesz az neked.Ha meg tudtad h nem kellene csak úgy bedugnia, minek jöttél ide siránkozni?
Megsúgjak valamit? :D Én anyukám használt fogamzásgátló tabit, mégis itt vagyok. Na? :D
100%-osan biztosra csak akkor mehetsz, ha nem szexelsz.
Mellesleg, vegyél óvszert, és nézd meg, hogy milyen könnyen szakad....
Érdekes, akkor nem lennél ilyen hülye h a barátod bedughatja fél percre és jössz a hülye kérdéseddel h juj most terhes vagyok?:D
Úgyhogy ne a válaszóka minősítsd, hanem nőjj fel a dolgokhoz előtte, és ne későn bánkódj
*hogy milyen könnyen szakad....
Ezt úgy értettem, hogy nem olyan könnyen, mint azt általában hangoztatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!