Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz voltam de barátomnak megengedtem hogy egyszer betegye hogy milyen mert am se volt már szűzhártyám mert tesi órán elszakadt. Ugye ennyitől még nem lehetek terhes ha egyszer teszi be? Nem is volt elélvezés határán se.
bakker de hülye vagy :DDDDD
látszik h 17 vagy és egy kis liba;)
a szűzhártyát hogy érezhette volna a barátod mondd már meg?:D meg egyszer kijelented h tesin sakadt el, aztán másik komidba írod h nem tudod h akkor szakadt e el :DDD
nagy eszek lehettek a barátoddal, komolyan jót röhögök rajtad h milyen tudatlan vagy!ÉS ne a válaszolókat b-sztasd már, talán nem kellene felelőtlenül ki-bedugdosni, gondolkozni nem tudsz mielőtt cselekszel?Szerencsétlen fruska
Ne égesd már magad tovább könyörgöm:DDDD ááá kész vagy..
szted ha pl 13 évesen elszakadt vmi sport folytán akkor már nem vagy szűz?:D pedig f*sz se volt még a pinád közelében..:D:D nagy ész vagy, szal ha elszakadt vmi folytán, ami nem szex volt, akkor már nem vagy szűz ;DDD ritka hülye vagy -.-
Csak tudod ppnt ezért vagy egy tudatlan fruska:) előtt cselekszel, minthogy kérdeznél, cccc...
Nem tudom h nem lehet felfogni 17 éves fejjel h előváladéktól is lehetsz terhes, és a gumiban nem bízol, de abban igen h ha bedugja pár percig nem lehet semmi :D
sztem már mki unja az ilyen hülye kérdéseket, fel kellene nőni a szexhez aranyom-.-
fog.gátlónál is lesz vagy 1000 krédésed azt is látom előre:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!