Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszik! Veletek mar volt olyan hogy minimum fel eve szeded a fogamzasgatlot es idobe beszeded, nem hagysz ki tablettat es terhes leszel/vagy/voltal?
Figyelt kérdés
2017. szept. 2. 13:55
1/4 anonim válasza:
Nem ,ha rendszeresen szeded ennek nem szabad elofordulnia
2/4 A kérdező kommentje:
En rendszeresen szedem fel eve, en meg nem lettem tole terhes viszont egyik ismerosom 2eve szedi rendszeresen es megis terhes lett tole..:/
2017. szept. 2. 21:34
3/4 anonim válasza:
Ajánlom, hogy olvasd el a beteg tájékoztatót..
A gyógyszer hatását sok dopog befolyásolja. Pl: Antibiotikum és egyéb gyógyszerek, hányás vagy hasmenés
4/4 A kérdező kommentje:
Most nem rolam van szo ...
3x elolvastam amugy es fel eve szedem szoval en ertem..
2017. szept. 3. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!