Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Háromfázisú gyógyszert szedek, ezzel kapcsolatban lenne egy fontos kérdésem?
Figyelt kérdés
Elfeljettem bevenni 1 szemet. Elolvastam a betegtájékoztatót mielőtt elkezdtem volna szedni, de mégis megfeledkeztem róla hogy nem kell pótolni a kifelejtett szemet hanem a következő szemmel kell tovább folytatni. Én következő nap mégis a kifelejtett szemet vettem be, és így folytattam tovább. Így most 1 nappal el fog tolódni a ciklusom, amit nagyon nem szeretnék, plusz mivel mindhárom színűnek más a hormontartalma így most nem is tudom hogy mennyire vagyok védett? Plusz kihagyjak egy szemet hogy ne tolódjon a ciklusom?
Lehet hogy érthetetlen lett, ezesetben nem kell bunkón válaszolni, inkább ugorjátok át a kérdést.
2010. máj. 25. 19:28
1/7 anonim válasza:
Inkább nőgyógyászt kellene ezzel kapcsolatban megkérdezned, csak ő mondhat biztosat.
2/7 anonim válasza:
Nagyon függ attól, hogy milyen színűt felejtettél el, és milyet vettél be helyette. Ha azonos színűek voltak, akkor nincs gond, hagyj ki egy szemet abból a színből, és folytasd tovább. Ha más színt vettél be, akkor érdemes egy nődokival konzultálni, mert nagyon össze tudja zavarni a ciklust. Szerintem biztos, ami biztos alapon mindenképp használj kiegészítő védekezést a következő levél első szeméig.
3/7 A kérdező kommentje:
sajnos pont másik színű következett...
2010. máj. 25. 20:05
4/7 A kérdező kommentje:
ezért gondoltam arra, hogy mi lenne, ha ebből a következő színből hagynék ki egy szemet hogy ne tolódjon? ...
2010. máj. 25. 20:07
5/7 anonim válasza:
kiegészítő védekezés, szedd végig a levelet, megvárod, h megjöjjön... utána szeded normálisan és ennyi..
6/7 anonim válasza:
Uhh... Szerintem érdemes lenni felkeresni holnap egy nődokit. Vagy vannak nőgyógyászati fórumok, írd ki, hátha válaszolnak. Minden esetre szerintem addig is ne bolygasd tovább, és vedd be rendszerint, de mindenképpen konzultálj egy dokival. Ezzel nem jó játszadozni.
7/7 anonim válasza:
Az utolsot szemet ne vedd be,akkor nem fog tolodni.en is voltam igy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!