Háromfázisú gyógyszert szedek, ezzel kapcsolatban lenne egy fontos kérdésem?
Elfeljettem bevenni 1 szemet. Elolvastam a betegtájékoztatót mielőtt elkezdtem volna szedni, de mégis megfeledkeztem róla hogy nem kell pótolni a kifelejtett szemet hanem a következő szemmel kell tovább folytatni. Én következő nap mégis a kifelejtett szemet vettem be, és így folytattam tovább. Így most 1 nappal el fog tolódni a ciklusom, amit nagyon nem szeretnék, plusz mivel mindhárom színűnek más a hormontartalma így most nem is tudom hogy mennyire vagyok védett? Plusz kihagyjak egy szemet hogy ne tolódjon a ciklusom?
Lehet hogy érthetetlen lett, ezesetben nem kell bunkón válaszolni, inkább ugorjátok át a kérdést.
Na, én is.
És pont "fázisváltáskor" felejtetted ki? Mert akkor tényleg csúszni fog. Ha ugyanolyan színűt vettél be, akkor majd egyet hagyj ki ugyanabból a színből. De nem lesz tőle semmi komoly problémád, nyugodj meg.
Szerintem felesleges. Mostmár szedd végig ezt a levelet. Egy napot fog csúszni az egész. Elfelejtettél bevenni egy szemet, szóval egy napot kihagytál és most kihagynál még egyet? Én mondjuk még soha nem felejtettem el, úgyhogy tapasztalatom nincsen.
Végülis valószínűleg mind1. A Te döntésed, a nagy bajod egyik választás esetén sem lesz. Van olyan, aki több szemet nem vesz be, hogy csúsztasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!