Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció után 1 héttel barnázok miért? Már elmúlt a mensim, és tabit is szedek. Olvastam h ez akkor van ha van beágyazódás, ugye nem terhesség?
Tudod, a tabletták nem igazán megbízhatóak. Fordulj egy nőgyógyászhoz. Kezdjetek el védekezni.
Nixi31
Hormoningadozásnál előfodul köztivérzés, barnázás. Nekem is volt egyszer, 7 év gyógyszerszedés alatt. Elmentem vele dokihoz, megvizsgált és mondta, hogy ha újra jelentkezik, akkor menjek vissza. Nem fordult elő többször. Ha előfordult volna, akkor írt volna más gyógyszert, mert a barnázás azt jelentené, hogy nem jó nekem ez a fajta bogyó.
Ha rendesen szedted, akkor biztos, hogy nem vagy terhes.
Nixi31 Te miről beszélsz? Mi az, hogy nem megbízható a tabletta? Elég sok nő esett volna már teherbe, ha ez egy lenne!
Kedves Kérdező!
Ha rendesen beszedted a tabit, nem lehet gond. Közti vérzés, ha legközelebb is tapasztalod, akkor irány a doki, vagy ha mostanában mész említsd meg neki.
Köztivérzés, nem szedtél közben vmi más gyógyszert/C vitamint is? Hányás, hasmenés? Mindig nagyjából azonos időben veszed be a tabit?
Ha semmi probléma nem volt, lehet, hogy nem ez a legmegfelelőbb fogamzásgátló számodra, akkor viszont doki, hogy írjon fel mást.
A Nixi nevű válaszadó pedig hülyeséget írt, a fogamzásgátló tabletta pearl indexe szinte a legjobb.
Nekem ezért lett cserés a Cypromix, 7 hónapig szenvedtem így, már szóltam nem egyszer az orvosnak, de hitegetett hogy elmúlik.
Elmentem egy másikhoz, megnyugtatott hogy minden rendben és lecseréltük.
Azóta semmi bajom.
Lehet kicsit magasabb hormontartalmú tabletta kell neked, de nem én vagyok az orvos.
Baba miatt meg ne idegeskedj.
Görcseid nincsenek? Sajnos nekem az is volt és nagyon véreztem ha a szünetben voltam(7 napig), utána pedig a barnázás, ááááá, nem kívánom senkinek!:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!