Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer baleset? Lehet gond?
Szeretkeztünk a párommal és az óvszer (Masculan zöld, síkosság hiányában kiszakadt. Pont peteéréskor (elméletileg), szabályos 28 napos ciklus, (bár az utolsó mensi 1-2 napot késett).
Szóval, a szex előtt mivel én azt halottam hogy az előváladékban nagyon kevés spermiium esetleg megtalálható azt azzal lehet kikerülni hogy előtte vizeletet ürítünk ami megöli az előváladékban található spermákat.
Ez meg is történt.
Szex közben pukkant egyet a gumi, és abban a pillanatban már ki is húztam (szóval 1 tolás se volt-se-be se-ki) de nem élveztem el, még jó messze voltam az élvezéstől.
Az óvszer spermicides belül.
Én nem parázok.. de kitudja.
Legyen tabi?
Az esély soha nem nulla, de szerintem ennyitől nem lesz semmi gond.
De ha nagyon izgultok akkor vegyetek esemény utánit, csak akkor számoljatok azzal, hogy eléggé felborul a ciklus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!