Terhesség alatt baleset. Ennyiből ugye nem lehet gond?
Megcsúszott a papucsom a csigalépcsőn. 3-4 fokot zökkenve csúsztam lefelé, de szerencsére el nem estem, a hasam nem ütöttem meg. Viszont nagyon erősen meg kellett kapaszkodnom a korlátban, hogy nehogy leguruljak, és ettől megfájdult azon az oldalon a bordáim alatt, és az oldalamat is mintha meghúztam volna. Azóta is érzem tompán azt a felemet.
A józan paraszti eszem azt mondja, hogy végülis nem estem el, és nem ütöttem meg magam, tehát a babát nem érhette semmi. De annyira megijedtem, hogy örülnék, ha írnátok pár választ, hogy ezt ti hogy látjátok. Előre is köszönöm!
Ahogy írják előttem is, jobb ha rátok néz az orvos. Biztosat csak ő tud mondani egyedül.
Legtöbb esetben ennyi nem okoz bajt, de biztos ami biztos, hiszen a babádról van szó. Inkább menj be teljesen feleslesen, minthogy gond legyen.
Ne vérezz, ne görcsölj, és ugyanúgy érezd a babát mozogni, akkor valószínűleg nincs baj.
Édesanyám is, mikor terhes volt velem, elesett elég csúnyán, a térdeit majdnem eltörte, mert télen megcsúszott a kövön, de itt vagyok, egészséges, felnőtt nő.
Hány hetes vagy?
Ha nem vérzel, nem görcsölsz és érzed mozogni, valószínű nincs baj.
Mondjuk én amilyen parás vagyok, tuti rohannék a dokimhoz.
Végül be max. adag magnéziumot és pihenj le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!