Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A fogamzásgátlótól híznak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogamzásgátlótól híznak, vagy csak túl eszik magikat és arra fogják?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátló tablettát akarok szedni,de sok helyen olvasom, hogy híznak tőle.Én most életmódváltás kellős közepén állok, attól tartok hogy megáll a fogyás.Szerintek be merjem vállalni?

2017. jún. 28. 15:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Van akinek étvágyat csinál és nem áll ellen, nem érzékeli növekedett étvágynak, így hízik. Viszont sokan nem szólnak a dokinak, nem foglalkoznak vele, pedig a jelentős hízás (nem pár kg, hanem 5+ 10+ 20+) mellékhatás és nem jó hosszútávon!

Az ösztrogén hatása a nőies alakváltozás is akár, tehát ha hízik az ember akkor az combra, popsira, csípőre, mellre megy, de át is tud rendezni súlyváltozás nélkül! Nehezebb mellette az izomépítés is gyakran.

DE: A fogamzásgátló befolyásolhatja az anyagcserét, szénhidrát anyagcserét, lelassíthatja ezt és pl emiatt is hízhat valaki ugyanolyan életmód mellett. De pl fel is tudja gyorsítani, én amikor elkezdtem, 4 hónap alatt 12kg-ot fogytam 55ről 43ra. Ez nem jött vissza,most 45 vagyok 7 évvel később és 2 fajta tablettával később.

Nálam az történt hogy az első felpörgette a pajzsmirigyemet így az anyagcserémet is, majd amikor lecserélték 4év után (fej és mellfájdalom miatt) megzuhant a működése és leállt kb sajnos. Ekkor nőiesen átalakult az alakom az akkori tabi miatt, majd amikor stabilizálták a pajzsmirigyemet, azóta tudom tartani ezt az alakom, de már lassabb az anyagcserém, így picit figyelnem kell.

A lényeg hogy figyelj magadra, ha rossz irányú változást tapasztalsz annak ellenére hogy nem változtattál semmin, akkor szólni kell a dokinak!

2017. jún. 30. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!