Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátlótól híznak, vagy csak túl eszik magikat és arra fogják?
Van akinek étvágyat csinál és nem áll ellen, nem érzékeli növekedett étvágynak, így hízik. Viszont sokan nem szólnak a dokinak, nem foglalkoznak vele, pedig a jelentős hízás (nem pár kg, hanem 5+ 10+ 20+) mellékhatás és nem jó hosszútávon!
Az ösztrogén hatása a nőies alakváltozás is akár, tehát ha hízik az ember akkor az combra, popsira, csípőre, mellre megy, de át is tud rendezni súlyváltozás nélkül! Nehezebb mellette az izomépítés is gyakran.
DE: A fogamzásgátló befolyásolhatja az anyagcserét, szénhidrát anyagcserét, lelassíthatja ezt és pl emiatt is hízhat valaki ugyanolyan életmód mellett. De pl fel is tudja gyorsítani, én amikor elkezdtem, 4 hónap alatt 12kg-ot fogytam 55ről 43ra. Ez nem jött vissza,most 45 vagyok 7 évvel később és 2 fajta tablettával később.
Nálam az történt hogy az első felpörgette a pajzsmirigyemet így az anyagcserémet is, majd amikor lecserélték 4év után (fej és mellfájdalom miatt) megzuhant a működése és leállt kb sajnos. Ekkor nőiesen átalakult az alakom az akkori tabi miatt, majd amikor stabilizálták a pajzsmirigyemet, azóta tudom tartani ezt az alakom, de már lassabb az anyagcserém, így picit figyelnem kell.
A lényeg hogy figyelj magadra, ha rossz irányú változást tapasztalsz annak ellenére hogy nem változtattál semmin, akkor szólni kell a dokinak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!