Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A fogamzásgátlótól híznak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogamzásgátlótól híznak, vagy csak túl eszik magikat és arra fogják?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátló tablettát akarok szedni,de sok helyen olvasom, hogy híznak tőle.Én most életmódváltás kellős közepén állok, attól tartok hogy megáll a fogyás.Szerintek be merjem vállalni?

2017. jún. 28. 15:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%

Nem a fogamzásgátlótól híznak a nok, hanem attól, hogy nagyobb étvágya csinál, és elkedenek többet enni. Ha rendesen eszel, nem fogsz hízni. Én se híztam, pedig 2,5 éve szedem.

20N

2017. jún. 28. 15:20
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
Én nem híztam.
2017. jún. 28. 15:26
 3/11 anonim ***** válasza:
38%
Én egy hónapja kezdtem el,igaz vérvétel eredmény nélkül,de 4kgt fogytam az első héten azóta nem változott a súlyom :)
2017. jún. 28. 15:43
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 21/N Jöhet még :)
2017. jún. 28. 15:46
 5/11 anonim ***** válasza:
78%

Attól függ, mi van benne és mennyi.

Az ilyen hízás alattomos nagyon. Van, aki évi 1-2 kilót hízik tőle. Tíz év alatt ez bizony 10-20 kg.

Viszont havi 10 deka hízás egyáltalán nem feltűnő. Gyanús akkor lesz a dolog, mikor tudatosult, hogy hízott, és nem tudja leadni, diétával és mozgással sem.

2017. jún. 28. 15:57
 6/11 anonim ***** válasza:
57%
Ezért kell lepontozni kérdező,mert én nem hiztam??? Gratula
2017. jún. 28. 16:15
 7/11 anonim ***** válasza:
39%

Étvágyat javíthatja, ezért van a hízás.

Másrészről, ha súlygyarapodásról beszélünk, ami nem ugyanaz mint a hízás, az a vízvisszatartás miatt van. Ezek viszont éves szinten csak pár plusz dekát jelentenek, melyek nem terhelik meg a keringést

Olyan gyógyszerekben, melyekben drospirenone van, azok pl nem okoznak vizesedést.

2017. jún. 28. 16:20
 8/11 anonim ***** válasza:
51%

Én 7 hónapja szedek fogamzásgátlót, de egy dekát nem híztam tőle, és az étvágyam sem lett nagyobb.

Mindenkire máshogy hat...

2017. jún. 28. 22:53
 9/11 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit! Én csak örülök ha jó tapasztalatokat "hallok".Mindenkinek zöldet adtam :)
2017. jún. 29. 15:29
 10/11 anonim ***** válasza:
73%
Nyugi. Biztos olyan pontozott le minden választ aki 200 kilós disznóra hízott és irigykedik hogy mások meg semmit nem szedtek magukra. :D pontozzanak. Ennyi örömük legyen a gép előtt ;)
2017. jún. 29. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!