Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátlótól híznak, vagy csak túl eszik magikat és arra fogják?
Nem a fogamzásgátlótól híznak a nok, hanem attól, hogy nagyobb étvágya csinál, és elkedenek többet enni. Ha rendesen eszel, nem fogsz hízni. Én se híztam, pedig 2,5 éve szedem.
20N
Attól függ, mi van benne és mennyi.
Az ilyen hízás alattomos nagyon. Van, aki évi 1-2 kilót hízik tőle. Tíz év alatt ez bizony 10-20 kg.
Viszont havi 10 deka hízás egyáltalán nem feltűnő. Gyanús akkor lesz a dolog, mikor tudatosult, hogy hízott, és nem tudja leadni, diétával és mozgással sem.
Étvágyat javíthatja, ezért van a hízás.
Másrészről, ha súlygyarapodásról beszélünk, ami nem ugyanaz mint a hízás, az a vízvisszatartás miatt van. Ezek viszont éves szinten csak pár plusz dekát jelentenek, melyek nem terhelik meg a keringést
Olyan gyógyszerekben, melyekben drospirenone van, azok pl nem okoznak vizesedést.
Én 7 hónapja szedek fogamzásgátlót, de egy dekát nem híztam tőle, és az étvágyam sem lett nagyobb.
Mindenkire máshogy hat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!