Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom a barátomat rávenni erre?
10 éves a lányunk és 7 éve megszakítással szexelünk. Annyi,hogy félidőben használok patentex oval kúpot. Nem vagyok hajlandó hormonokkal tömni magam.
Spirált nem helyeznek be,míg nem szül az ember lánya, ráadásul egy barbár dolog.
Ha így fél a nem kívánt szaporulattól menjen ő intra vas device-re.
Nem akarlak erre buzdítani, de mi úgy oldjuk meg a szexet hogy időben kiveszem.
Nekem szinte nincs is előváladékom, így tényleg nagyon minimális az esélye, hogy terhes legyen a barátnőm.
Ugyanis, azt jó ha tudod hogy az előváladék is tartalmazHAT (tehát nem feltétlenül tartalmaz) élő spermiumot. Mint tudjuk, 1 db spermium is elég a teherbeeséshez.
Azt tudom tanácsolni, hogy WC-zen szex előtt, ugyanis a savas környezetet nem szeretik a hímivarsejtek.
Ezenkívül a pharmatex kúppal is csökkenthetitek az esélyt, viszont semmiképp ne élvezzen beléd a barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!