Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlótól fogyott már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlótól fogyott már valaki?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van olyan köztetek aki a fogamzásgátlótól fogyott? és elvileg pattanásokra is nagyon jó a fogamzásgátló nekem a kozmetikus ezt ajánlotta!

2017. máj. 12. 15:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem 12 kg leszaladt 3hónap alatt amikor elkezdtem, de mint kiderült azért mert túlpörgette a pajzsmirigyemet utána pedig meg is zuhant a működése és nem termel már elég hormont, pótlást kell szednem életem végéig sajnos.

Plusz azoktól a tabiktól amik elvileg pattanásra hajlamos bőrre valók (diane, belara, cyromix) még több lett amíg szedtem és sok barátnőm járt így a pattikkal. :\

2017. máj. 13. 12:28
 12/13 A kérdező kommentje:
óhh értem,hát majd kiderül kiváncsi leszek,fogyni azért nekem is jólenne csak hát nem így !!! köszike
2017. máj. 13. 14:02
 13/13 anonim válasza:
Én a Yadinetól fogytam, de nem tudni, kire milyen hatással van. Általában a pajzsmirigy problémával küzdők fogynak a tabitól.Viszont mivel hormon, én kétlem, hogy semmi hatása ne lenne a testsúlyra. Lehet olyan fogamzásgátló, aminek csak minimális. Pl a NuvaRing nem megy át a májon és tápcsatornán, minimális hormont adagol helyileg, de nekem az járt más kellemetlenséggel. Endometriózisos ismerőst láttam még tablettától fogyni.
dec. 13. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!